Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronikawa

Różnica wzrostu w związku - ile wynosi u was?

Polecane posty

U mnie różnica jest dosyć duża, ale uważam, że w miłości, gdy się kogoś kocha wzrost wcale nie odgrywa tak duzej roli. A jak jest u was? Co myslicie o parach gdzie ona jest niska a on wysoki?

Gość blackcat
17cm

"gdy się kogoś kocha wzrost wcale nie odgrywa tak duzej roli. A jak jest u was?" gdzie ona jest niska o on wysoki? taaaaaa wzrost nie odgrywa roli w miłości... tak sobie mówisz. hipokrytka...... bo oczywiśce chodzi o wzrost faceta 180-200 w 165 cm facecie byś się nei zakochała 🖐️

U mnie różnica jest dosyć duża, ale uważam, że w miłości, gdy się kogoś kocha wzrost wcale nie odgrywa tak duzej roli" pewnie :) a topik tylo po to by sie "wygadać " :P

Gość kolorowaona_
U mnie dużo bo 31 cm. Chociaż mi to nie przeszkadza. :-)

Gość agaiadam
U nas 28 cm :) Ja mam 154 cm a On 182 ;)

Ja mam jakieś 174 cm, mój chłopak jest ciut niższy ode mnie-nie wiem ile dokładnie. Brzydki niski beznadziejny-mój kolega ma około 165 wzrostu, jego narzeczona jest wyższa o jakieś pół głowy, za miesiąc ślub i świata poza sobą nie widzą :) jak widzisz, DA SIĘ.

Gość ja 176 on 170
czyli 6 cm

u nas 10 cm ale mam brata ciotecznego, ktory ma 208 cm, a jego zona niecale 150 cm - to jest dopiero roznica, ale sie kochaja, maja 2 dzieci i dobrze sie im uklada - to jest chyba jeden z lepszych przykladow, ze wzrost nie ma znaczenia

Gość u mnie roznica nie jest
duza ..wynosi 3cm. ja mam 175 on 178 i jest fajnie:) nie musze stawać na palcach a on nie musi siadac jak chcemy sie pocałować :) zresztą ja w ogóle wole facetów średniego wzrostu od tych bardzo wysokich...

Gość kolorowaona_
Brzydki niski beznadziejny, dlaczego tak uważasz?? Ja byłam kiedyś z facetem, który był ode mnie 14 cm niższy i nie przeszkadzało mi to. Nie zakładałam wysokich butów, itp. i tej różnicy nie było tak widać. Są ludzie tak płytcy, że wzrost i wygląd jest dla nich najważniejszy, ale uważam, że jeśli dziewczyna się w Tobie zakocha, to nie będzie na to zwracała uwagi. - dla Ciebie. ;-)

Gość ON I JA RAZEM
on 190, ja...158 :-0 ale uwielbia mnie taka. w ogole to nie moj pierwszy facet o takim wzroscie :-D zawsze mialam wysokich :-p czuje pewien dyskomfort, bo dzis wzrost modelki jest na topie, wiec nosze sobie butki z obcasem, na koturnie, lubie zreszta takie buty, i tak jakos z nim wygladam ;-) a on w dodatku takie ciacho, ze laski sie na niego gapia :-0 a on mimo to z taka mala..!!! :-p

Gość kolorowaona_
Upss, miał być dla Ciebie

Gość kolorowaona_
Miałbyć buziak, ale nie wyszedł

Gość u mnie roznica nie jest
i jeszcze jedno nie mogłabym być z facetem nizszym ode mnie wiem bo probowałam i mimo ze facet fajny był to nie mogłam bo w mojej psychice to cały czas tkwiło i miałam wrazenie ze na ulicy wszyscy sie na nas gapią. Z takim wysokim około 2 metrów wzrostu tez bym być nie mogła bo tez mi dziwnie było ( i szyja ciągle bolała bo musiałam gowe zadzierac do góry jak chciałam patrzec mu w twarz kiedy mowie).

Gość 5099878
U nas 15 cm ja 172 on 186:) i bardzo odpowiada mi ta róznica. Wcześniej miałam chłopaka 170 i nie czułam się tak komfortowo, ale wtedy też nie kochałam tak mocno jak teraz..

Gość kolorowaona_
U mnie różnica nie jest - Ja właśnie tak mam, że mój ma 205, a ja 174. ;-)

Gość kolorowaona_
Rurka_z_kremem - A dlaczego sobie tego nie wyobrażasz?? Gdybyś kochała??