Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotttkaaaaaa

Dziewczyny co sądzicie o tej fryzurce? Prosze o pomoc..

Polecane posty

Gość Migotttkaaaaaa

Dzis na 15 mam fryzjera, i nadal nie wiem co chce, a wybor maly, bo wlosy jedynie do karku i to pocieniowane. Do tego cienkie i rzadkie. Pasuje taka fryzurka do cienkich i rzadkich wlosow? W ogole ladna? Moze macie jakies propozycje? Z gory dzieki:) http://www.fryzury.net.pl/wp-content/uploads/2008/12/2.jpg

Właśnie, nie wyjdzie niestety. Musiałabyś nakładać tonę kosmetyków, codziennie układać.

Gość Migotttkaaaaaa
Kurcze, tego się obawiałam:O A moze macie jakies propozycje dla cienkich i rzadkich wlosków? Prosze o oppomoc przepatrzylam juz chyba 3/4 internetu i nadal nie wiem...:(

Gość bluszcz czarnyyy
Bardzo ladna:) ja tez mam takie wlosy jak Twoje i wlasnie ostatnio zaszalalam i z dlugich obcielam sie podobnie...jestem bardzo zadowolona i wlosy super sie ukladaja...tzn. ja uzywam szczotki i suszarki.

Gość Migotttkaaaaaa
O nie, nie, tony kosmetykow nie moge, bo nie moge sobie niszczyc wlosow. Starczy, ze sa ddelikatne i rzxadkie, chce, aby choc zdrowo wygladaly;)

Gość Migotttkaaaaaa
bluszcz - no ja tez susze codziennie na szczotce, do tego przywyklam i tak sie poswiece co rano, ale zadnych kosmetykow, ani godzinnych ukladan - nie mam na to czasu;) Ale naprawde masz rzadkie? Bo wiele osob twierdzi, ze ma rzadkie, a tak naprawde maja w porownaniu ze mna dosc geste...ja naprawde mam malutko wloskow...tutaj grzywka jest gesta - moze wtedy rzadkie wloski wygladaja dobrze?

Gość bluszczczarnyy
Naprawde mam wlosy do kitu, i do tego prawie cale zycie mi wypadaja.Ulozenie wlosow zajmuje mi gora do 15-20 min, ale tak na cacy.

Gość kolezanka miala takie wlosy
i obciela sie na równo... tzn bez cieniowania po prostu wsyztko na rowno tak do karku i teraz wyglada super bo z tymi pocieniowanymi to jakby jej ktos wlosy z glowy powyrywal

Gość bluszczczarnyy
Zawsze mialam dlugie wlosy, ale czulam sie juz w nich okropnie...ta fryzura zdecydowanie mnie ożywiła. Postaram sie znalezc ta moja ok?

Gość Migotttkaaaaaa
Mam nadzieje, ze ta pasta nie niszczy wlosow;) Na rowno? O kurcze, nigdy nie mialam na ropwno, zawsze pocieniowane, wydawalo mi sie, ze na rowno beda wygladaly naklapniete, ale przyznac musze, ze przy pocieniowanych tez czesto mam wrazenie patrzac na siebie, ze mam dziury we wlosach;) Zapytam jeszcze fryzjerki...aczkolwiek czuje sie juz totalnie zalamana i zdesperowana - mam naprawde tragiczne wlosy.

Gość Migotttkaaaaaa
bluszcz jakbys znalazla swoja lub cos podobnego - bylabym wdzieczna:) poszlabym z tym do fryzjera hehe

Też mam ten problem i powiem jedno - żadnego cieniowania. Mam fryzurę taka do brody, z tyłu troszkę krócej i wygląda to o wiele lepiej niż cieniowanie na które zawsze namawiały mnie fryzjerki. Wygląda jakby włosów było więcej i do tego same się układają a włosy mam z natury proste jakbym je prostownica traktowała. Moja rada - nie cieniuj

Gość bluszczczarnyy
Tez mam wlosy proste jak druty.

Gość Migotttkaaaaaa
Czyli zdania podzielone - bluszcz, ladna fryzurka, niestety boje sie, ze pani na fotce ma wiecej wlosow niz ja:( Aczkolwiek drukuje fotke i biore do fryzjera. Zobaczymy co ona powie:) Demiselle - mogloby byc cos na ksztalt dluzszego boba? np: http://www.fryzury.info.pl/wlosy-poldlugie-4/#more-29

Gość Migotttkaaaaaa
I ja tez mam zupelnie proste - jakbym je traktowala prostownica.

Gość bluszczczarnyy
Migotkaaa to czekam na wiesci:) a dobra masz ta fryzjerke? potrafi doradzic? bo niektore to wiadomo jakie sa, obetna Cie jak chcesz nie zważając na to czy dana fryzura jest odpowiednia dla danej osoby i wlosow;)

Gość bluszczczarnyy
No widzisz Migotka, u mnie ta fryzura sie sprawdzila...ale musialam używać tej pasty i deczko lakieru.

Gość Migotttkaaaaaa
Oczywiscie dam znac co i jak:) Fryzjerka dobra - moze nie jakas super profesjonalna, bo na takie luxusy mnie nie stac, ale dobra i umie doradzic - bede u niej 3 raz, zawsze wychodzilam zadowolona, ale wtedy mialam krotsze wlosy latwiej bylo obciac, etraz juz podrosly (bo zapuszczam do ramion), wiec ciezej obciac jakas ladna fryzurke, ale taka, ktora nie skroci mi wlosow totalnie, bo wciaz chce, aby sobie powolutku rosły:)

Gość bluszczczarnyy
No ja poszlam sie obciac z dlugich wlosow:) ale nie zaluje...za tydz. ide sprobowac czegos innego:) ps. wiec czekam na wiesci, mam nadz. ze razem wybierzecie cos odpowiedniego dla Ciebie no i , ze bedziesz zadowolona:)

Gość Migotttkaaaaaa
dzieki za pomoc:) dam znac wieczorkiem:)

No coś na kształt boba, tylko może mniej wycieniowany bo sterczą jak piórka:) Migotka - powodzenia. Pochwal się po powrocie. A tak na marginesie dla mnie drogi fryzjer nie zawsze znaczy dobry - mam taką "fryzjerkę z powołaniem":) Potrafi fryzurę dopasować do sposobu układania sie włosów. A za ściecie bierze 15 zł - kolejke za to ma taaaaaaką:)

Gość bluszczczarnyy
No i jak tam Migotkaaa? juz po?