Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia260

Jak zachęcić narzeczonego do organizacji wesela

Polecane posty

Gość olusia260
Wesele za rok a wszystko planuje ja:( Wiem że on mie kocha i chce tego ślubu ale nie wyraża zadnej inicjatywy.Jak go przekonać że on też ma obowiązki.

Proponuję usiąść razem i ustalić, czego tak naprawdę chcecie. Czy skromne wesele, czy wielkie weselisko, no nie wiem po prostu dogadać się jak to ma wyglądać, a potem najlepiej podzielić się obowiązkami-np on szuka sali weselnej i zespołu, Ty wybierasz zaproszenia i coś tam jeszcze.

Gość wspolnie
Powiedz mu wprost, albo Razem albo wcale! Zacznijcie od wspolnego spisania listy gosci, powiadomcie o tym rodziców, zrobcie liste rzeczy ktore trzeba zrobic, powiedz mu co Ty byś mogla zrobic, zapytaj sie go co on móglby zrobic, bo długa lista... I samo sie wszystko zacznie dziac i ani sie obejrzysz a bedzie sie pytal co jeszcze moze załatwić :) myśle ze największą frają bedzie dla niego misja załatwienia auta, wtłocz to umiejętnie w liste i rozmowe i bedzie dobrze :) pozdro

Gość ooo to sporo czasu
do naszego wesela zostalo 50 dni;) co prawda moj przyszly malzonek tez za duzego wkladu w przygotowania nie mial ale to tez wynikalo z tego ze ma prace delegacyjna jego ewentualny wklad to stwierdzenie te mi sie podobaja ate nie badz jesli uwazasz ze to bedzie dobre to zamow :P no ale taka juz natura faceta dobrze ze chociaz autem do slubu nie musialam sie martwic bo chociaz to zdolal zalatwic ;p;p

Gość olusia260
Wszystko juz mamy praktycznie zamówione.Sale,dj-a,fotografa,niedługo zaczynamy nauki,ale za większością ja chodziłam.Moze taka jego natura.Tak sobie to tłumacze.Jego wymówką jest zdanie."Ale jeszcze czas".Ja jestem innego zdania.To nie te czasy co wesele można było zorganizowac 3 miesiące przed.Tutaj jednak terminy gonią. No cóż...

Gość dger
daj mu spokoj, facetow nie kreca wesela, po co chcesz go meczyc?

Gość olusia260
W końcu to nie tylko moje wesele:(