Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love666

czy wierzycie w przyjaźń?

Polecane posty

K+K, K+M, M+M ? Bo ja dzis stracilam wiare ze ktos taki moglby istniec.............

W przyjaźń między kobietami nie wierzę , w przyjaźń między kobietą a mężczyzną - możliwe , przyjaźń między facetami - myślę że istnieje

Między kobietami nie-mogą być bardzo dobre znajome, reszta jest możliwa.

Gość kordyt
w przyjaźń kobiecą nie wierzę. miałam tyle przyjaciółek i tyle razy się przejechałam, że wyrobiłam sobie zdanie na ten temat - jedna prędzej czy później się wyłamie i zacznie działać na szkodę drugiej. pozostałe są możliwe. zawsze zazdroszczę mojemu facetowi przyjaciół, jak patrzę na przyjaźń męsko-męską to żałuję, że urodziłam się babą :P

Heh a ja chyba bardziej wierze w przyjazn miedzy kobietami niz miedzy kobietą a mężczyzną

Gość może morze
Z przyjaźnią jest tak jak z witaminami. :) Wszyscy o nich/niej mówią ale nikt nie widział. Ale byc może ktoś jej doswiadczył, z tym ,że o takiej prawdziwej tak jak o miłości możemy powiedzieć u kresu naszej ziemskiej wędrówki. Ten kto ją spotkał jest na pewno wielkim szczęściarzem, to rzadkość w naszym zwariowanym świecie.

Gość nie choć wiem to od
niedawna

ja wierze w M+K i M+M, babska przyjazn zawsze konczy sie tak samo do dupy i tez czasem zaluje ze urodzilam sie babą dzis natomiast przejechalam sie na 'przyjacielu' ale nadal wierze w przyjaxn damsko meska, myslalam ze mi ktos serce wyrywa ide jutro sie 'pozegnac' chuj z takim przyjacielem

Gość noEXist
w babska nie wierze-kobiety są wredne jędze, zwykła fałszywka, w przyjazn miedzy facetami WIERZE, K+M=nie wierze bo mialam juz paru takich" przyjaciół"..wiadomo jak sie konczy;p