Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celina12344

do tyc które spotykały się z chatu

Polecane posty

Gość Celina12344

można tam spotkać fajnego faceta? Jakie faceci z chatu mają wymagania? Niskie czy wygorowane?

Gość Pulse
Daj sobie spokój z tymi facetami. Oni tylko o jednym mysla. Nie masz fajnych kumpli w realu? Tylko z tamtad musisz brac?

Gość 1234567......
hehehe sorry że się śmieję ale pytania które zadałaś się dziecinne co znaczy fajnego faceta ?.....i o co chodzi z tymi wymaganiami ? zależy w jakim celu Ty masz zamiar poszukać sobie faceta na czacie ? nie bywam tam już albo bardzo rzadko może dlatego że większość facetów traktuje czat jak burdel gdzie wchodzi wybiera panienkę a ona ma być chętna już zaraz większość szuka głupiej na szybki numerek na poboczu gdzieś w lesie rzadko na prawdę rzadko można trafić na kogoś kto chce zwyczajnie porozmawiać bez stawiania na dzień dobry pytania jak sex lubię ?

Gość Celina12344
no własnie mam nie wielu znajomych bo jestem nieśmiała ,zamknieta w sobie... wieć pomyślalam ,że może lepiej bedzie najpierw wirtualnie z kimś pogadac ,a potem w realu..

Gość Pulse
Rozumiem Cie. Ale tak jak wczesniej kolezanka stwierdziła,ze oni tylko o jednym. Chociaz zaczniesz normalna rozmowe to za chwile i tak padnie słowo sex, sponsoring itd..... tam siedza sami zboczency i sie napalja. Koszmar!Fuj!

Gość Celina12344
a kolegów to zupelnie nie mam , kiedys nie byłam taka zamknieta w sobie ,a teraz nie wiem co się ze mna stało

Gość Pulse
Załóz sobie moze konto na sympatii. Tam w miare normalni faceci są:)

Gość Celina12344
tylko na imprezach miałam zawsze powodzenie bo jak sobie wypiłam to się wyluzowalam i było mi wszystko jedno.. a potem jak faceci się ze mną spotykali jak byłam trzeźwa to czar pryskał bo znowu byłam poważna itd. Nie wiem dlaczego faceci nie moga zaakceptowac mojego poważnego charakteru? każda dziewczyna musi byc imprezowiczką? A jak nawet na chcaie nie ma nikogo normalnego to ise chyba załamie

Gość Pulse
Nie załamuj sie tylko poszukaj na innym portalu:)

Gość Celina12344
Jeden co się z nim z chatu ómówiłam to jak mnie zobaczył zaczął biec prawie do samochodu, uciekł mi zwyczajnie, a za piękny to on nie był zdecydowanie! Teraz tak mam obawe się z kims ómówić, bo nie poradze sobie z tym jak mi zaczną masowo uciekać

Gość Celina12344
spadaj podszywaczu

Myśmy sie poznali kilka lat temu na chacie :) A dziś jestesmy sporo czasu po ślubie i oczekujemy na potomka :) Więc, nie każdy z chatu myśli tylko o jednym :D:D:D:D Pzdr!!!

Gość Celina12344
następny z kolei jak tylko wsiadlismy do samochodu to nieufnie zapytał czy mam czyste ręce po czym wyciągnał penisa

Gość jiliann***********************
Fajnie ze się Deszczowej Piosence udało,moim dwom kolezankom tez :)Ja nie mam takiego dobrego zdania ,tez uwazam ze mają wygórowane wymagania,szukaja księzniczki z bajki czy nie wiadomo czego.Spotykalam sie z takimi co mi sie fajnie gadalo ale w realu to nie znalazlo przelozenia dosc często dlatego odpuscilam sobie

Gość jiliannn************
do pulsea odnośnie sympatii.pl to przy okazji dyskuji tutaj w podobnym temacie dowiedzialam sie ze ludzie stamtąd tez mają wysokie wymagania.....