Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana21

rodzice chcą mieć mnie pod pantoflem

Polecane posty

Gość sfrustrowana21

Mam 21 lat i ze względów ekonomicznych mieszkam z rodzicami. Jednak problem w tym, że oni zupełnie nie akceptują mojej prywatności i mojego trybu życia. Mam chłopaka (jak do tej pory trzeciego. z pierwszym byłam 3 lata, z drugim 3 miesiące bo okazło się, że zupełnie do siebie nie pasujemy). On ma 26 lat i mieszka już sam, więc logiczne jest, że u niego nocuję. zwłaszcza, że zazywczaj widzimy się dopiero po 18, gdy skończy parcę. Matka jednak ciągle mi mówi, że się puszczam, kurwię, nie szanuję (ponieważ miałam już 3 partnerów) i o zgrozo przyjaźnię się ze swoimi byłymi. Nie będę nawet wpominała o awanturach o to, że na imprezie wypiję piwo, albo drinka. Oni nadal by chcieli bym była w domu przed 22 i nic tylko sie uczyła (zaznaczam, że zawsze byłam jedną z lepszych na roku, a za czasów szkolnych jedną z lepszych w klasie, wiec nie wiem o co awantury). Nie rozumieją, że mam prawo do własnego, życia, znajomych i własnych poglądów. Nie wiem co zrobić. Chciałabym się wyprowadzić, ale mając zajecia codziennie od 8 do 18 nie mam szans na podjecie regularnej, w miarę dobzre płatnej parcy zarobkowej:(

no niestety jest to konflikt pokoleń i będziesz miała go tak długo aż się wyprowadzisz.zawsze rodzice szczególnie do córki maja obiekcje odnośnie prowadzenia się Nie rozumieją że jesteś dorosła masz potrzeby seksualne ,potrzeby intymności w swoim pokoju.szukasz odpowiedniego partnera a nie przypadkowego z którym będziesz miała problemy itd Dlaczego nie zamieszkasz ze swoim facetem?