Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwie zakochana od 2 lat

mieszkać z chłopakiem u jego rodziców

Polecane posty

Gość gość
Jednym z rozwiązań jest udział w programie dofinansowania MDM, czyli Mieszkanie dla Młodych. Można otrzymać dofinansowanie nawet w wysokości 100.000 pln. Myślę, że warto się zdecydować, bo każde pieniądze przy tak dużym wydatku jak kupno domu czy mieszkania mają ogromne znaczenie. Zwłaszcza przy późniejszej spłacie kredytu. Warto zajrzeć na stronę programu i poznać warunki: http://mieszkaniedlamlodych.com/zapytaj-o-doplate/

Gość gość
nauka,zdobycie wyksztalcenia,praca,zaoszczedzenie pieniedzy,perspektywy na przyszlosc,kochajecy 100 procent -partner,partnerka,to recepta na udane malzenstwo lub partnerstwo

Gość gość
Nasi Polacy :Pomyslcie co robicie,sami odpowiadacie za swoje czyny.Przez Twoja glupote lub nierozsadek mozecie spowodowac klotnie .Nie mozna sie komus narzucec.Jesli ktos postanowi Ci pomoc badz wdzieczna(ny)i nie oczekuj wiecej niz juz dostalas(es). Ludzie,ktozy cizko pracowali aby cos w zyciu osiagnac nie mozna naiwnie wykoszystywac i mowic (bo oni maja)zapracuj to tez bedziesz mial.Ludzi postawic przed dokonanym faktem i oczekiwac zrozumienia jest nie dobrym sposobem na zgode i zaufanie.Majpierw pomyslmy a potem czyny.Kazdy z nas ma wlasny rozum,odpowiada za wlasne czyny.Co szkodzi 5 minut dluzej pomyslec i dopiero to cos zrobic aby sprawa byla jasna dla wszystkich.Postarajcie sie odmowe slowo ,,nie´`zaakceptowac,przemyslec dlaczego.Moze jestem maprawde winna(ny) i nie osadzaj z gory,nie decyduj emocjami i za pochopnie.Nie oceniaj ludzi po wygladzie i ubiorze.To sa proste przyklady ale ludziom tak ciezko to zrozumiec i w ten sposob postepowac.Powiec w koncu przepraszam lub dziekuje to nie boli,a wrecz dodaje sil i motywacji.

Gość gość
mieszkałam z facetem I jego rodzicami I to nie był dobry pomysł mimo ze sie dogadywaliśmy Ojciec jego jest bardzo stary, miał humory, ciągle wszyscy sie go bali, mamuśka gotowała sprzątała, mój facet miał wszystko pod nos podstawione Ogólnie młodzi ludzie powinni się sami uczyć życia ze sobą, u nas wspolne mieszkanie u niego pogorszyło sprawę w dodatku on dużo pracował/ pracuje I w kółko siedziałam sama z nimi w chacie Zaczelo sie psuc miedzy name Co innego jak są małe dzieci, wtedy pretekstem są one do wspolnego zamieszkania. U nas ich nie było I to zepsuło zwiazek poniekąd.. Bez sensu