Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalyDylemacik

ile kosztuje w Polsce fasola czerwona, kapusta pekińska oliwa i tuńczyk?

Polecane posty

Gość MalyDylemacik

Przez większość czasu mieszkam za granicą, przyjechałam na tydzień do Polski i mam ochote na salatke ktora czesto jadlam w Norwegii, taka zwykla, ale bardzo smaczna, jednak nie mam pojecia ile te rzeczy kosztuja a w portfelu tylko 15 zl, pozostale drobne to korony norweskie ktorych nie zamienie w kantorze bo sa to monety. prosze o pomoc:) maz wroci za 6 godzin, nie chcialabym zeby sklepy pozamykali COŻ za problemy ;) ale kazdy jakies prośby ma, ja gdy bylam mlodsza czesto odwiedzalam kafeterie, rozterki milosne, bole wszelakie, lubilam doradzac innym i marudzić, ale SORY - nie na temat zupelnie Prosze o pomoc na pierwsza czesc postu

Gość STARCZY CI KESZU NA PEWNO

Gość bez oliwy te 15 zł wystarczy

Gość w supermarkecie czerwona
fasola kosztuje ok 1,70 zł, pekinska z 2 zł. W roznych sklepach ceny te moga sie troche róznic - powiedzmy do, góra ,2zl i 3 zl.

Gość malyDylemacik
dziekuje, najwyzej uzyje zwyklego oleju Pozdrawiam

Gość puszka tuńczyka od 2 do 6zł
oliwa od 10zł w góre 9w zależnosci od pojemności)

Gość i nie kupuj w Polsce oliwy
jest b duzy wybór, ale trudno trafic na dobra, o wiele lepszy i swiezszy jest olej, np kujawski ( tak z 3 zl? ). Jesli do tego 1 cytryna to grosze. Jesli chcesz znac ceny produktow, wejz w jakas strone zakupów przez internet ( tyle,mze tamsa ceny wyzsze niz w sklepie tradycyjnym, ale wiesz,ze ich nie przekroczysz.