Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewidzialny_

Pamiętacie swój pierwszy temat na kafeterii ?

Polecane posty

Albo pierwszy post ? Były tu kiedyś (jakieś 6-7 lat temu) albo i wcześniej takie osoby jak jarek.84, podobne z charakteru albo jak przerwa 90 ? Z tego co wiem to był tu kiedyś koleś o nicku "trawnik" i go nikt nie trawił... :)

tak ze jestem tu nowa:D heheh i kazdy mnie zle przywital za to bo zachowalam sie jak gowniara ze w ogole taki temat zalozylam ze chcialam sie przywitac:D:P

pamietam parodiowalam tematy innych niepowiem jakie |(rok temu) niektore znacie :) zapisalam je na wordpadzie ale mialam przeinstalowanie kompa i zniklo wrzystko :( ale dalej to robie czasem :)

nic nie warze to bylo do tamtego wiem sorki hehehe ale ja cie tez bronilam :P

ja jestem od poczatku roku 2008 czyli ze od 2007 ale dopeiro zrobilam se konto ale zwykle mialam nick niki9 a niewidziales bo sie podszywalam bo robilam parodie i smieszne topiki :P(teraz tez ale nie mow nikomu hehe:P)

nie buj sie jestem tu prawie 2 lata i jakos nic mi nie jest ja tu tylko komentuje gadam i sie bawie :P i owczywiscie pomagam

ale jak na 11 latke to jest wystrzalowa!! hehe dobry tekst niewidziales bo sie podszywalam bo robilam parodie i smieszne topiki (teraz tez ale nie mow nikomu hehe ) hehheee:P rozbroila mnie !

Moj pierwszy temat zalozozony pierwszy raz (jakies pol roku temu) to bylo "ZACZERNILAM SOBIE NICK" a post do tego tematu brzmial "...teraz musze tylko przegrac zycie :classic_cool:' czy jakos tak. Nikt sie tematem nie zainteresowal :P

Gość pierdoloza
co za pustostany:O

Nie mam pojecia jaki byl moj pierwszy temat. Jarka84 ani Przerwy kiedys tu nie bylo, a Trawnik to byla dziewczyna i ona raczej byla lubiana.

jesu, idę stąd, nie ma sensu nawet czytac natalinkaaa jakoś nie chce mnie się wierzyć, że jesteś starsza ode mnie