Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OREM

FACET - PASOżYT

Polecane posty

Gość OREM

Powiedzcie, co sądzicie o takim facecie. Mój były, skończył studia dwa lata temu, pracy w zawodzie sobie szuka, tylko dorabiał u wujka w firmie. Szedł do pracy jak mu się chciało. Mieszkał u babci (razem z jej dwiema córkami i ich mężami), oczywiście nic nie płacił. Teraz jego babcia zmarła. Pojechał do drugiej, do egzaminów na mgr się przygotowywać, bo tam mu nie dają spokoju, "bo wujek chce żeby pomagał mu w firmie, a on mówi, że go wykorzystują". Co będą pasożyta trzymać na swoim utrzymaniu. Powiedział, że jak się nie dostanie na mgr, to znajdzie sobie pracę w miasteczku ciotki i cyt. "będę mieszkał u cioci na jej garnuszku". Jak był u mnie (chciał siedzieć od sierpnia do października, ale go pogoniłam po 8 dniach), to raz tylko chleb kupił, a tak do niczego się nie dołożył. Jak go poprosiłam o obranie ziemniaków, to z wielką łaską ale już umyć, "no to juz sobie sama umyjesz" :O Powiedziałam mu, o co chodzi, a on uważa, że wcale taki nie jest :O Dlatego właśnie został moim byłym. Znacie może takich pasożytów?

Gość teraz juz znamy
Twojego byłego ;):D