Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzosowa panienka

przesady slubne - wierzycie?

Polecane posty

Gość wrzosowa panienka

w zwiazku z moim tematem o wrzosowym bukiecie mam pytanie: wierzycie w przesady slubne? jakie? dlaczego? dlaczego nie? :)

Gość as z lasi
wierzymy ,a jakie ooo...XXXx,a bukiecik z wrzosow nie za bardzo,lepsze margerytki

nie wierze -mialam do slubu bukiet z lili , podobno przynosza nieszczescie -nie mialam nic niebieskiego, ani pozyczonego, -nie mialam grosika w buciku -moj maz widzial suknie przed slubem

Nie wierze ... maz tez widzial sukienke przed slubem..najpierw na modelce potem w domu jak juz wisiala.. Buty mialam z odrytymi palcami a podobno pecha przynosza a jakos jestesmy szczesliwi Podwiazke akurat mialam ale to dla ozdoby a to jest jakis przesad z nia zwiazany?? Obraczke mam zdjęta a niby nie powinno sie zdejmowac jej juz w ogole a co mialam zrobic jak po slubie zaszlam w ciaze palce napuchly ? buhaha glupie przesady Białego nie mialam nic bo suknia byla ecru Starego tez nic nie mialam no chyba ze pierscionek zareczynowy:P Kawalka chelba i kostki cukru tez przy sobie nie mialam bo niby gdzie bym miala sobie to wsadzic? Nie nakrywalam suknia buta pana mlodego eh nastepna glupota buhaa a odpowiedzi dawalam na podstawie tego http://www.slub.hg.pl/teksty/przesady.htm bo nie znam tych wszystkich glupot

w zadne przesady nie wierze. Mam czarnego kota i przynosi mi tylko i wylacznie szczescie. nie zalozylabym butow z odkrytymi palcami na slub ale nie z powodu przesadu, postaram sie zeby narzeczony nie widzial sukni przed slubem ale to po to tylko by mial niespodzianke.

Gość ja tez nie wierze a nawet robi
na przekór przesądom :p Mąż widział mnie w sukni przed ślubem, nie mialam zadnych pieniazkow w bucie, mialam perly na szyi i bukiet z roz

Gość wrzosowa panienka
a co? z roz tez nie mozna? o matko...

Gość justiaki
a my bierzemy ślub w maju:)

wierzymy ,a jakie ooo...XXXx,a bukiecik z wrzosow nie za bardzo,lepsze margerytki Dziewczyny ale dajecie się zrobić w bambuko z tymi Margaretami. Pracowałam w kwiaciarni i nigdy nie mieliśmy margaretek tak się mówi na drobnokwiatowe chryzantemy. Bo mniej odstrasza ludzi nazwa margaretka jak chryzantema.