Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulasny-maner-juliuszek

kogo lubicie na kafeteri?

Polecane posty

zeczywiscie ale wlasciwie wiekszasc zwraca uwage na moje pismo ale poczytajcie se moja stopke :P dzieki natalinkaaaa

Gość niki a powiedz mi co znaczy
lubie pomagac LUDZIA? jakiego LUDZIA? :D poza tym twoja stopka jest bez sensu, masz coś takiego na komputerze jak ZNAKI INTERPUNKCYJNE? uzywasz ich czasem?

mam angielska klawiature wiem ze mozna zmienic ale po co wiadomo co,co onzacza

niki boze nie przejmuj sie kazdy cie rozumie i nic nie musisz poprawiac a czy ktokolwiek tutaj non stop pisze ą ę ł ó ż ź itd... i uzywa przecinkow kropek itd... daj spokoj... :) niewidzialny_ taa a nie uwazasz ze zachowuje sie jak dziecko jak poniektore uwazaja?:D:D

Gość niki ale co znaczy LUDZIĄ
????????// :O:O

Gość niki ale co znaczy LUDZIĄ
nie czepiam sie polskich znakow bo sama ich czesto nie uzywam, razace sa te byki, wstyd po prostu ze tak kaleczysz jezyk polski :( napisz to lepiej po angielsku :( i zacznij uzywac znakow interpunkcyjnych

Gość gfrgtgf
a moim zdaniem niewidzialny jest zalosny, pozuje na wielce zabawnego i wyluzowanego, a jeszcze nie przeczytałam jego choćby JEDNEJ śmiesznej albo po prostu fajnej wypowiedzi najfajniejszy jest ladaco - nikomu nie lize dupy, jest szorstki, czasami wrecz prymitywny i grubaiński, ale widac, ze facet jest inteligentny. cholernie

Gość lucy zwana lucyna
A ty, carolyn, udajesz sie wszystkich sił ta prostaczke pozdrawiam srodkowym palcem - ale niestety, do tego potrzeba przekory, wulgarnosci, poczucia humoru i bystrosci, której ty nie posiadasz🖐️

Nie będe się zachowywał pod publike jak ktos oczekuje, będe sobą jak ci nie pasuje i tak uważasz to twoja sprawa ja nie zamierzam nikogo udawać ajak ci imponuje ladaco to fajnie, bo ja też nic do niego nie mam. pzdr. :)

ja lubię: * Nadiaa-aaa * madziulaaaaaa_19 wybaczcie mi brak odmiany. :D oczywiście to tylko pierwsze nicki, które nasuwają się od razu po ujrzeniu pytania, ale osób jest zdecydowanie więcej. :)

Gość wierszo0man
a wiecie co ja mysle ze bylo fajnie za czasu koled panskich jak zarowno modeljeskich niewidzialny byl dzidzia zpusztoszona w saharze swiatla mego by sie pglebic w duszy marnotactwa.....