Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna Rozdziewiczona15

Czy ktoras z was tak jak ja stracila dziewictwo w wieku 15 lat? Ja wlasnie teraz

Polecane posty

W te wakacje. Uznalam po prostu ze na to najwyzszy czas. Jestem dojrzal a te decyzje przemyslalam bardzo gleboko. Byla impreza, byl facet a reszte sobie hihi dopowiedzcie. A teraz czy sa tu jakies dziewczyny abysmy mogly sie powymieniac doswiadczniami? Np: gdzie to zrobilyscie? Ja za dyska kolo toi-toi i haha balam sie ze ktos nas przylapie bo zalatywalo kupa!!!!To ci dopiero

A co to za roznica? Penis ten czy tamten. Chodzi o sam fakt

"Penis ten czy tamten." Z takim podejściem zrobisz z siebie dziwkę która co tydzień będzie wyrywała innego faceta na dyskotekach.

ja stracilam jak tez bylam w twoim wieku na stadionie po meczu bo ten synek gral w druzynie ale bylam tak najebana ze nic nie pamietam

Gość Ja233
Ja straciłam dziewictwo w wieku 18 lat i to po dłuższej znajomości z facetem-mogę powiedzieć że to było przemyślane ,bo wiem że był zdrowy niczym nie zarażony,tobie natomiast proponuję zajść do gina na badanie ,bo stracić dziewictwo nie jest trudno ,tak samo jak zarazić się ,ktoś dobrze napisał byś poszła po zeszyty do marketu i najpierw pomyśl co chcesz zrobić a potem zrób bo wiadomo ogólnie że dziewczęta w twoim wieku prześcigają się w tym która pierwsza straci cnotkę ale czasami to tylko opowiadanie?

Gość i kto bedzie mi pral gacie
Oszczałem się. "Jestem dojrzała" buhahhahhahahahaha matko i corko jezus maria trzymajcie mnie. Zapal z mamusią papierosa, ze starym walnij ze dwie setki, pogadajcie o rypaniu. Fajnie będzie.

Gość do zasikanego wyzej
Podpisuje sie i lewa i prawa ;) dlonia pod tym co napisales... Chociaz ona i tak pewnie nie zrozumiala co chciales jej przekazac-przeciez to dziecko.

Gość i kto bedzie mi pral gacie
Jakie dziecko ;) ?? jest dojrzała i rypać się potrafi. Heheheh.