Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja 25

Dawalyscie wczesniej marchewke niz po 4 miesiacu?

Polecane posty

Gość alicja 25

albo jabluszko ??? bo ja daje juz a maja dopiero 3,5 miesiaca dzieciaczki i im smakuje, zastanawiam sie czy to zle, zaczelam od lyzeczki dzis zjadaja juz pol sloiczka - daje z firmy Hipp

nic sie nie stalo jak dalas predzej! najwazniejsze to zeby dziecko dobrze to tolerowalo, nie mialo zatwardzen itd. nie trzeba koniecznie sie dostosowywac do schematu zywienia jaki teraz jest, podązaj lepiej za swoim dzieckiem :) pozdrawiam

Gość alicja 25
lekarka mowila dopiero po 4 miesiaca a ja kupilam juz w 3 i dawalam po lyzeczce, teraz moje bobasy zjadaja ju sloiczek na pol, z jabluszkiem gorzej bo kwasne, ale bede probowac, a po jakim czasie moge np wprowadzic juz marchewke z jakims dodatkiem?wole nie pytac mojeuj pediatry bo ona jakas dziwna, ja ja pytam a ona daje mi ulotki do poczytania, niestety w tej chwili nie mam mozliwosci pojsc do innej pediatry.

Gość sabrina 23
ja 3 miesieczniakowi podaje soczek z jablka i z marchwi dzisiaj dostal przecierek jablkowy mialy byc ze 4 lyzki a wrabal pol sloiczka i zyje i toleruje super;-) po 4 bede podawala inne sloiczki wlasnie te po 4 mc-u teraz tylko jablko i marchew;-)