Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

egzamin komisyjny w sredniej szkole

Polecane posty

czesc mam do was pytanie. jutro mam komisa z historii i nie wiem jak wyglada czesc pisemna czy to beda pytania otwarte czy zamkniete na a b c? pilnie prosze o odpowiedz

Gość klklasas
większośc a b c ale beda też otwarte... Tal jak na maturze

Gość klklasas
też mialam.. wspólczuje:(

aha no straszne nerwy mam przez to a co najgorsze wszystko mi sie miesza juz mam nadzieje ze bedzie jakas dobra komisja i potraktuje troche ulgowo na ustnym

przygotuj sie perfekcyjnie z jednego tematu! w razie czego jezeli juz tragicznie napiszesz to zapytaja cie "a czego ty sie uczylas?" i sprawdza czy ci zalezy czy olalas sprawe - mówie ci to jako nauczyciel

no ale z tego co słyszałam to losuje sie pytania. uczylam sie ale teraz wszystko mi sie myli najlepiej to chyba umie daty bo wykułam je na pamiec :(

jeśli jesteś w LO to komis jest trudniejszy w technikach i LP jest łatwiej

Gość hahahaha żałosne
Jak można mieć poprawkę, i to jeszcze z historii? :D :D

czasem juz mysle ze nie pojde na ten egzamin. ze mnie jest straszna panikara i boje sie ze nerwy wezma gore i chocbym naprawde umiala to nic nie powiem :(

hahahaha żałosne Jak można mieć poprawkę, i to jeszcze z historii? mozna gupia krowo :D🖐️

no jesli ty jestes taki geniusz/ka to gratuluje bardzo. ale wez pod uwage to ze liczy sie tez nauczyciel ktory uczy cie tej histori ;/

Gość hahahaha żałosne
biedronka sie poleca, jeśli twierdzisz, że można to pewnie sama miałaś... Niech zgadnę, z polskiego? Słownik się poleca 🖐️ myffka0, nie trzeba być geniuszem żeby zdać choćby na tą dwóję... Nawet nie wiesz ile znam analfabetów (bo nazwanie ich matołami to trochę na wyrost), którzy zdali np. z historii. Sama miałam przeprawę z historycą, ale moja matura udowodniła jej, że się grubo myliła w stosunku do mnie :P

Gość Poprawkowiczka
wstyd mi się przyznać no ale cóż.Mam komisa w gimnazjum wiem porażka.Pierwszy raz mi sie takie coś zdarzyło.Problemy rodzinne,częste choroby zawzięty nauczyciel.Mam poprawkę z matmy czy tu wie ktoś na czym polega takowa poprawka w gimnazjum.Jestem załamana, poprawka w czwartek.

hahahaha żałosne biedronka sie poleca, jeśli twierdzisz, że można to pewnie sama miałaś... Niech zgadnę, z polskiego? Słownik się poleca napisalam wyzej ośla łąko, że mialam z matematyki kiedys 🖐️ a tobie polecam opuszczenie tego forum :classic_cool::)

Gość hahahaha żałosne
biedronka sie poleca, nie czytałam całego wątku. W każdym razie powinnaś mieć jeszcze poprawkę z polskiego bo walisz ortami, że aż oczy wypala :o

hahaha załosne. to moze chcesz powiedziec ze 10osob z klasy jest takimi matołami?nasza nauczycielka zostawi tego kogo nie lubi ;/ chocbys nauczyl sie na pamiec wszystkiego ona i tak znajdzie sposob zeby cie udupic;/ wiec nie mow mi ze mozna sobie poradzic ;/

gdzie tam widzisz orty? ja pierdole :D a to, ze napisalam 'gupia', a nie 'glupia' to nie znaczy, ze nie zrobilam tego dla jaj :) akurat ortografie mam swietnie opanowaną wiec sie odpiertol łaskawie ksiazniczko 🖐️:classic_cool:

Gość dzisiaj moj brat ma
z anglika, jest w technikum... ciekawe, oczywiście nic się nie nauczył, liczy że będą tam się cuda działy, zobaczymy:-)