Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

proszę o odp.

Polecane posty

Od trzech dni spóźnia mi się okres. Zawsze uważamy z narzeczonym, gdy sie kochamy. Prezerwatywa, on nigdy nie kończy w środku itp. Ale... Od miesiąca, jakoś tak od początku cyklu, biorę codziennie skrzypovitę. A jak wiadomo jest tam dużo wit. C. Słyszałam też, że duże ilości wit. C opóźniają okres. Czy to może być możliwe, że z tego powodu mi się spóźnia???

no proszę....

Gość nie panikuj
3 dni to żadne spóźnienie, do 10 dni spóźnienia uważa się za nic szczególnego może odchudzałaś się ostatnio albo miałaś stresujący okres w pracy.... Skrzypowita nie ma na to żadnego wpływu a skoro zabezpieczacie się prezerwatywą i jeszcze stosujecie dodatkowo stosunek przerywany to niby jak byś miała zajść w ciążę masz lekką paranoję, żal mi Twojego faceta, nie dość że w gumie to jeszcze ze schizą

Gość hmmmmmm ja odwrotnie
a ja słyszałam odwrotnie...ze wit c przyśpiesza okres, co też sprawdziło się na mnie...kiedyś jak z zalecenia lekarza przez cały miesiąc brałam wit C, to okres przyszedł kilka dni wcześniej niż normalnie...no ale nie wiem każdy organizm jest inny, a mój to już w ogóle:P

Gość lolokooo9
WITAM SKRZYPOWITA WPŁYW!!!! JA MIAŁAM TAK SAMO MIAŁAM REGULARNE CYKLE I JAK ZACZEŁAM ŁYKAĆ SKRZYPOWITE SPÓZNIAŁ MI SIE OKRES 7 DNI!!! mÓJ GINEKOLOG POWIEDZIAŁ ZE TO WŁAŚNIE OD SKRZYPU, PONIEWAZ DZIAŁA NA OSŁABIENIE KRWAWIENIA MIESIĄCZKOWEGO...:::)))