Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irghIFV

Czy zrobiłam źle?

Polecane posty

Gość irghIFV

pracowałam w zeszlym roku w przedszkolu. Dyrektorka miała bzika na punkcie dekoracji, więc ciagle nad tym ślęczałam. Wiele z nich robiłam z materiałów przedszkolnych, ale sporo również na własny koszt. teraz zmieniam pracę i dziś pozabierałam wszystkei dekoracje, które robiłam z własnych materiałów. Widziałam, ze dyrektorka nie była zadowolna, choć nic nie powiedziała. Miała prawo się oburzyć?

Gość irghIFV
kupowałam wiele razy za swoje pieniądze materiały i uznałam, że zabiorę, bo przydadzą mi się w nowej pracy. Ale widziałam,z ę zostało to dziwnie odebrane...

Gość bez przesady kochana
zainwestowałaś kasę to miałaś prawo to zabrać. Co Cię obchodzi jakaś dyrektorka. Daj sobie spokój

Gość irghIFV
no to mówcie mi tak jeszcze, bo zawsze żyłam z nią w bardzo dobrych stosunkach,a teraz głupio się cuzję, ze moze mogłam zostawić. Z drugiej strony jest tam całe zaplecze dekoracji, wiec nie ubyło zbyt wiele:)

Gość irghIFV
teraz będę tymi dekoracjami podcierać sobie dupę

Gość irghIFV
najlepsze to miałam z nią stosunki analne

Gość jak dla mnie to trochę głupio
to tak jakbyś zrobiła prezent, a potem go sobie zabrała. następnym razem, zanim zapłacisz za coś z własnej kieszeni, to zapytaj o zgodę i rozlicz rachunki albo nie rób nic za własne fundusze.

Gość irghi
następnym razem, zanim zapłacisz za coś z własnej kieszeni, to zapytaj o zgodę mam pytać o zgode, czy mogę coś zrobić za własne pieniadze? To trochę bez sensu dla mnie. Uznalam, ze skoro przenosze się do nowej pracy, to te materiały, które zrobiłam mi sie przydadzą.

Gość irghi
to były tylko moje włanse dekoracje, które przygotowywałam an tablicę tematyczną, np. był temat o jesieni to wisiał sibe jez i coś tam ejszcze. I tylko to pozabierałam

Gość jak dla mnie to trochę głupio
gdyby to było twoje własne przedszkole, to mogłabyś sobie w nim zrobić co zechcesz. gdybyś wyjaśniła sprawę od razu - powiedziała, że kupujesz za swoje i będziesz chciała to zabrać ew. właśnie zapytała czy możesz w ten sposób zrobić - nie czułabyś się teraz głupio. tak swoją drogą, to nie obyłabyś się bez paru dekoracji? będziesz zmieniać pracę kilka razy i za każdym razem zdejmować je ze ścian?

Gość irghi
jak juz pisałam, nie były to dekoracje, któe miałyby przyozdobić przedszkole, tylko moje dekoracje do zajęć, które robiłam co tydzień. A wiele dekoracji zostawiłam