Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana mama..............

Sześciolatka do szkoły jeszcze przyjmą?

Polecane posty

Gość zakłopotana mama..............

Moje dziecko chodziło do przedszkola od 3 r.ż Przeszło testy (organizowane w przedszkolu) na "dojrzałość szkolną" Ale jakoś nie brałam tego pod uwagę... Teraz pracuję, w takich godzinach,że córkę do przedszkola musi odprowadzać starszy syn, a potem, w przeciwnym kierunku pędzi do szkoły.. I dziś koleżanka w pracy mówi,że podobno mówili w TV, że jeszcze nawet w pierwszych dniach września można zapisać sześciolatka do szkoły, ale muszę wziąć wolne,żeby popytać w szkole (pracuję w takich godz jak sekretariat i nie mam jak zadzwonić) Mamy - nauczycielki - jak to jest w szkołach? Teraz myślę,że łatwiej by mi było organizacyjnie, gdyby córka chodziła do szkoły, bo mąż pracuje na zmiany i tylko 5 dni w miesiącu musiałaby zostawać do 15, a za cały miesiąc muszę w przedszkolu zapłacić 200 zł ;) Piechotą nie chodzi :)

Gość pozwol dziecku
cieszyc sie dziecinstwem niewinnym, a nie pchasz je od razu do szkoly by sobie ulatwic zycie!

Gość marysia_mm
jeśli jeszcze miejsca będą, to przyjmą.

Przyjmą, masz czas do ostatniego września. Pamiętaj jednak, że w szkole dzieci uczą się 4h dziennie i potem i tak musisz gdzieś dać dziecko pod opiekę.

Gość nauuuuuuuccczyciellka
nie dawaj malej, dacie rade,nic dobreo jej nie czeka