Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna19

???

Polecane posty

Gość klaudyna19

dzsiaj kupilam sobie laptopa.W domu mam normalny komputer.Internet idzie kbelkiem i tutaj moje pytanie : jezeli przepne ten kabelek ze starego pc do laptopa to nadal bede miala internet czy bedą musieli odwiedzic mnie panowie ze splodzielni b to jest internet wlasnie ze splodzielni)

Gość aaaaadaaada
nie mozna tylko przepiac kabla, ale nie musi przychodzic nikt ze spodzielni mozesz to zalatwic przez telefon zadzwon tam i informatyk od nich powie ci jak skonfigurowac laptopa

Gość klaudyna19
aa,dzieki,ja juz miaalam dwonic do nich zeby mi to zrobil...a czy np jak mi rozgałęzią to wejjscie na dwa to czy bede musiala za to zaplacic

Gość eee_tam_spoldzielnia
kup sobie jeszcze router z wifi, komputer podepniesz kabelkiem do routera a laptop bedziesz nosic sobie po calym mieszkaniu i popros fajnego kolege, by Ci to wszystko skonfigurowal :) zadnego pana od spoldzielni nie bedziesz wtedy potrzebowala - no chyba ze on tez fajny, ale to juz inna historia

Gość klaudyna19
a co to ten router bo ja niestety zielona jestem w tej kwestii

Gość klaudyna19
chcialam dodac,ze am laptopa bez modemu.znalazlam na allegro te rautery no i nie wiem,ktory wybrac zeby byl dobry - kazdy bedzie dzialal ?? Na czym polega to jego "ściagnięcie interetu"?? W jakiej cenie powinnien byc ten router ???

Gość klaudyna19
kolega powiedzial mi,ze router oze nie zalatwic sprawy,bo uslugodawca mogl sobie zablokowac dostep przez inne urzadzenia

Gość klaudyna19
Sram sobie do ryja, czy to higieniczne?

ciekawe jak mógł sobie zablokować na routerze dajesz klonowanie numeru MAC obecnie podpiętej karty sieciowej i tyle może se blokować :) zapomniałem dodać, że musi to być nie tylko fajny ale i oblatany kolega :) a co to router ? wikipedia/google - albo weźże znajdź tego kolegę, on wszystko Ci powie...:)

Gość klaudyna19
juz wszystko wiem...a ktory router polecacie ???

wrt54gl - http://www.ceneo.pl/237990 nie grzeszy ceną, ale jest niezawodny są oczywiście tańsze - ale to już Ci inni powiedzą :)

Gość klaudyna19
dziekuje za pomoc :)