Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssssssssssss

ocencie moje cialo ... ZDJECIE

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa z
nic nie napisze ale wole moje cialko

Gość MDFLGJD
ale ogromne suty łeee.....prawie jak cale cycki

Gość ktossssssssssssssss
sutki robia sie male i fajne jak stana ;)

Gość normalnieidiotka
idiotaka z ciebie, zeby takie zdjecie wstawic to trzeba byc zrypem.

Gość Do ktossssssssssss
masz okropne ciało.Opadające cycki i to na boki, w dodatku duże brodawki. Chyba rodziłaś....ogólnie kiepskie wiotkie ciało...Dla mnie jesteś obleśna.Dodam że jestem facetem.

Gość daje_rade_-_przybywaj
obwisle nieco cycuszki, ale spoko fajny brzuszek zarosniety wzgorek - ale to 3 min roboty ogolnie mniamusna jestes :)

Gość ktossssss ty przeciez
masz za szerokie biodra brzydkie cycki z przerosnietymi brodawami.Uda trochę masywne. Widać po tym cielsku że nie masz już 18-20 lat.Dla mnie pasztecik:(

Gość ktossssssssssssss
ok... wszystkie opinie mile widziane ... czy idiotka... ja sie za nia nie mam... a dla tych co mnie nie znaja to moge nia byc... nikt kto mnie zna szczerze mi prawdy nie powie...a Wy juz raczej tak...

Gość obleśna jesteś
brzydkie cyce, do tego zwisające, brodawki-koszmar, biodra za bardzo rozrosniete, mogłabyś schudnac.Po zdjeciu daje ci około 40 lat.Ile masz?

Gość mnjknjhnkjhjb
cycki mi się nie podobają - duże otoczki i małe brodawki i zwisy,chyba jesteś trochę masywna, ale reszta jest ładna

ci, co pisza, ze pasztecik, to sie nie znaja :O nie martw sie, a sutow wcale nie masz wilekich, wiem, ze sie takie potem fajnie kurcza i stoja, chyba bralas cieply prysznic i sie powiekszyly i zrelaksowaly :P

Gość Do idiotki co dała swoje foto
widać że masz komplesy skoro dajesz fotke do oceny. Nie dziwię się , bo masz delikatnie mówiąc nieładny biust, brzuch mimo że nie odstaje strasznie to ma pofałdowaną skórę (nadmiar tłuszczu/była ciąża?!) biodra szerokie.Ogólnie mowiąc ciało nieładne

Gość ktosssssssss
lat mam 18... wiem ze jestem przy kosci :D a z tym prysznicem to prawda... :)

Gość Do littlesensitive
ty lepiej usuń to swoje zdjęcie ze stopy.Brzydula z ciebie jest. Nie masz gustu, więc nie oceniaj innych. Masz nieudane usta( małe i to w dodatku jedna warga węższa od drugiej co wygląda ochydnie), czoło zajmuje za duże miejsca na twojej twarzy-pomyśl o grzywce, nochal jak namiot na końcówce, rzadkie proste strąkowate włosy o mysim kolorze.Lepiej zrób coś z sobą zamiast oceniać jakieś przejrzałe oblesne ciało.

Gość bbbtieeeeeeeeeeeeeeeee
Ciekawe, jak wyglądają Ci, co się tak krytycznie wypowiadają. Widać po zdjęciu że jesteś normalną kobietą. Wieszaki to w szafie szukajcie BARANY!!!!!!!!!!!!!! A piersi normalne. Jeżeli wiecie o co chodzi.

Gość daje_rade_-_przybywaj
sutki są spoko - chwila nimi zabawy i większość prześmiewców zmieniłaby zdanie :) zazdrosne rywalki co dzień w dzień zapieprzają na siłke/spa/solary zawsze będą Ci wypominać każdy wg nich mankament a ciąża w postaci zarzutu to już idiotyzm ! zresztą, większość kobiet po ciąży chciałaby tak wyglądać jak Ty ! powtarzam: jesteś mniamuśna ! :)

Gość Do ktosssss
nie wierze że masz 18 lat. To chyba jakaś prowokacja. Jezeli to prawda to nie wiem jaką "jędrośc" i wygląd bedzie miało twoje ciało około 30-tki. cycki jak po porodzie i karmieniu, brzuchal jakby odpoczywał po 9miesięcznej ciąży. Normalnie brzuszek powinien być płaskie, skóra powinna leżeć "płasko". No i opadający biust w tak młodym wieku.Nieeee to musi być babka koło 30-40 lat

- wstawiając zdjęcie o wymiarach innych niż 90-60-90 z góry jesteś narazona na krytykę dzieciaków - pocieszenie - rok szkolny się zaczyna, dzieciarnia zamiast na kaffe bedzie siedziała przy lekcjach

'ty lepiej usuń to swoje zdjęcie ze stopy.Brzydula z ciebie jest. Nie masz gustu, więc nie oceniaj innych' hahahaha ale sie usmialam i z kim w ogole mam przyjemnosc? jeszcze takiego komentarza nie widzialam :) dziekuje kochany/a jestes, widac, ze zazdroscisz :) 👄 poza tym pisze sie OHYDNE przez samo H analfabeto

świetne ciało! podobne proporcje mamy, w końcu jedna normalna, co ciało pokazała, a nie gnoty i skórę:)

Gość brzydkie ciało niestety
nie wiem ile masz lat, ale w swoim życiu miałem wiele kobiet i bardzo młodych i troche starszych i wszystkie ciałem biły cię na głowę! Kobieta powinna mieć sterczący biust i małe brodawki bo to ładnie wygląda a nie rozjechane o dużej średnicy i opadające na lewo i prawo.Przecież nie masz rozmiaru E,F więc czemu tak zwisają.Stanika nie nosisz pewnie.Samo ciało zwiotczałe, skóra nienapięta, w biodrach jesteś rozsadzona

Gość do Do littlesensitive
wcale nie jest nie ładna , littlesensitive mnie sie podobasz