Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssssssssssss

ocencie moje cialo ... ZDJECIE

Polecane posty

'do Do littlesensitive wcale nie jest nie ładna , littlesensitive mnie sie podobasz' dzieki za obrone, bo juz sie prawie poplakalam :) 👄 serio :D

Gość ertyeryerty
"Kobieta powinna mieć sterczący biust i małe brodawki bo to ładnie wygląda" ??? niezłe :o Facet powinien mieć 20 cm penisa bo ładnie wygląda, a nie jakaś dżdżowniczka o długości 5 cm :D

Gość do Do littlesensitive
no to jak jestes taka mądra to daj swoją fote.

Gość do autorkiiiiii
a ile masz lat?

Gość ktossssssssssssss
a skad ja mam wiedziec czemu one takie sa... ? rozmiar to C/D stanik nosze zawsze tylko spie bez niego... ze skora nienapieta jakos tam... to sie wlasnie dowiedziałam...a ze biodra szerokie... takie mam i juz :)

Gość ktossssssssss
a to ze mam jak to mowicie przerosniete brodawki to juz chyba nie jest zalezne od mojej osoby :P

Gość Do littlesensitive
nie rozśmieszaj mnie:-D A czego ci tu niby zazdrościć?? Tylu mankamentów w twarzy?? Nie tknąłbym cię nawet kijem. Nie wiem jak można być taką kretynką żeby pokazywać swoje zdjęcie na portalach internetowych, zwłaszcza że nie jest się ...zbyt urodziwą...delikatnie mówiąc. Widać że zakomplesiona jesteś i głupia. Za dużo teraz pięknych kobiet które mają wysztko piękne w twarzy. A Ty? nos do dupy, usta kiepskie, czoło za wysokie. Na twoim miejscu nie chodziłbym z taką ulizaną głową. Przy twojej urodzie powinnaś sobie spuszyć włosy i najlepiej zrób coś z kolorem szara myszko:)

Gość dla mnie masz wrecz brzydkie
ciało. Może chamsko napisane ale tak uważam. Widziałęm wiele ciało kobiecych na żywo!-ma się rozumieć i ty nie dorastasz do pięt.No ale ciąża też swoje robi w końcu

Gość ktossssssssssss
i zjejdzicie z littlesensitive fajna babeczka z niej :)

Gość roki500
Ciałko całkiem normalne, ja wcale nie uważam się za naj chociaż moje wymiary to 90 64 90. Wszystko kwestia gustu

do do littlesensitive 'Nie tknąłbym cię nawet kijem' to po jaka cholere w ogole do mnie piszesz osle :O i glupi to ty jestes oHydny samo H

Gość do Do littlesensitive
czekamy na fote ideale

Gość ktosssssssssssss
nie byłam w ciazy ! :D

Gość piekne cialo
ladne piersi , idealna duza otoczka brodawki sutkowej taka mi sie najbardziej podoba proporcjonalna talia jak dla mnie dobrze jest powiem wiecej bardzo dobrze

Gość SLUCHAJ MNIE
littlesensitive ładna jestes ale faktycznie kolor wlosow- mysz polna...

Littlesensitiwve-ale ty głupia kobieta jesteś.To że ty kogoś oceniasz pozytywnie to nie znaczy że ktoś ma ciebie nie ocecnić negatywnie.Zwłaszcza że dajesz do wglądu publicznego swoje foto. Mnie też się nie podobasz. Jesteś baaaardzo przeciętną kobietą i to w nieatrakcyjnym wydaniu. A kobieta ze zdjęcia gołego.No cóż w skali 1-10 daje 3.

Piersi jak na ten rozmiar masz jędrne i wcale nie obwisle jak piszą.. Tutaj sie nie pytaj o zdanie bo gimnazja siedzą po takim forum którzy widzieli tylko modelki po photoshopie. Schudnac moglabys troszke ale to juz Twoja wola. Jak dla mnie ok.

Gość Anlina Żuli
'do littlesensitive' trąca od ciebie jakas brzydka, zakompksiona i zarozumiala baba ktora pisze w meskiej osobie :D:D:D

:O a mi sie taki kolor wlosow podoba i nie zamierzam farbowac, lubie takie naturalne kolory, a ze 'mysi', to co z tego :O w ogole po co mnie oceniasz? ja nie jestem osoba w topiku :O

Gość piekne cialo
a podawanie tu linka do zdjecia to duza odwaga i calkowity brak kompleksow tak trzymac

Gość release me
Littlesensitive jest przecietna, ale nie oszukujmy sie, wiekszos kobiet jest przecietnych, dopiero jak sie porzadnie umaluja, ubiora, to zaczynaja byc postrzegane jako atrakcyjne.

Gość littlesensitive jest bardzo
pospiltą dziwczyną.Chyba nie widzieliście ładnej kobiety jeżeli taką jak ona nazywacie ładną.Co ona ma ładnego w sobie? nic. Ani jeden element nie jesrt rzeczywiście ładny. Usta małe i niesymetryczne, czoło za wysokie i nos za szeroki. A włosy no comments:(

Marco_m dziekuje :O ty pewnie tez bys mi sie nie spodobal, no ale tak, brak fota, epwnie masz jakies kompleksy, ja sie sobie podobam i nie mam nic do zarzucenia i nie widze w tym nic zlego :O

Littlesensitiwve-ale ty głupia kobieta jesteś.To że ty kogoś oceniasz pozytywnie to nie znaczy że ktoś ma ciebie nie ocecnić negatywnie.Zwłaszcza że dajesz do wglądu publicznego swoje foto. Mnie też się nie podobasz. Jesteś baaaardzo przeciętną kobietą i to w nieatrakcyjnym wydaniu. A kobieta ze zdjęcia gołego.No cóż w skali 1-10 daje 3.

Gość ktosssssssssss
nie wiem dziwia mnie troche wypowiedzi... mam spore piersi wiec bez stanika wygladaja tak jak widac ale jak jestem w plus dekold to kazdy mowi ze tez by takie chcial i ze sa fajne... bo sa :P do tej pory 3 facetow mialo je przez jakis czas na wlasnosc i 2 ktorzy mieli wczesniej jakies doswiadczenie mowili ze sa najlepsze jakie dotykali ze jedrne, duze itd ... nie wiem... watpie zeby klamali bo to ze sie im poodbaly to bylo widac ...