Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssssssssssssssssss

ocencie moje cialo ... ZDJECIE

Polecane posty

littlesensitive nie zwracaj uwagi na tych ... eh brak słów.. To raczej na "te" bo to panienki na 100 % pisze. Daje sobie piers odciac... wiec nie reaguj. Zazdrosc straszna rzecz. A Ty ładna, naturalna kobietką jesteś, ale nie musze tego pisac bo pewnie to wiesz za to te zazdrosnice by chcialy byc atrakcyjne...

Gość do little
nie rozumiem jak można być tak głupim żeby pokazywać swoje foto w necie?? trzeba być strasznie zakompleksionym i szukać jakiejś akcpetacji. Przecież to chore i żałosne.Ale te dziwuchy głupie. Swoją drogą jesteś bardzo nijaka i urody to ty nie masz dziewczyno. Tym bardziej nie wiem po cholere dajesz tu swoje foto.Biczować się lubisz??

do ktossssss przykro mi, ze Twoj topik obrocili w uwlaczanie mnie :) no ale tak czasem bywa podsumowujac: fajne masz cialko, ja teraz ide sie kapac i myc moje piekne mysie wlosy:P :O :D

Gość littleseve jest brzydka wrecz
jak dla mnie:)

Gość tiru_riruuuu
moim zdaniem masz fajne ciało i nie powinnaś mieć kompleksów ;) wieszaki do szaf :P

Gość et4wy65636
dla mnie też :D

Gość SLUCHAJ MNIE
jestem pewna ze marko_m to kobieta! sory ale facet tak n ie pisze, to sa po prtostuy babskie zwroty!

Gość ktossssssssssssss
littlesensitive to pa... i dzieki.... nie siedz za dlugo bo Ci sutki przerosna ;) Pozdr.

jak sie dopierdolą to na potęgę, napiszcie może ze swoich stałych czarych nicków? aa i się nie dowalcie do mnie, wiem, że jestem pasztet :D heh

Gość Do ktossssss
ale ty naiwna jesteś:-D a co mieli ci mówic: ale masz zwisające, zużyte cycki?? lecące na boki z dużymi brodawkami?? Przecież wiadomo że ci tak nie powie a pomyśli. Biust masz średni co do wielkości ale co do urody niestety brzydki. Całe ciało masz takie...hm...rzadkie, nie wiem jak to ująć, takie nierówne.Chyba brak mu jedrności i z kilka kilo powinnaś zrzucić. Biodra zdecydowanie za szerokie i brzuch za tłusty-tzn. skóra za gruba

Gość sterczacy brzuchal
obwisly biust z duzymi plamami sutkowymi grube uda kiepskie wciecie w talii za gruba 3/10

Gość buahahhahaha
] littlesensitive rzeczywiscie brzydka, gorna warga tak a wąska fuj, wielki nochal, oczy nie wiem jakie bo nie widac ale ogolnie brzydko na tym zdjciu wygląda, Kiciukiem jest ladniejsza od littlesensitive a cialo autorki oceniam na 5/10 moglabys troche schudnac i umiesnic brzuch, z cyckami i ak nic nie robisz chyba ze operacja

Gość raróg
mi sie podoba-bardzoooooooo:)

jestem przystojnym facetem, ale wybacz-nie bedę dawał tu swojej fotki i czekał na opinie.Nie jestem idiotą tonącym w kompleksach:) Podobam się wielu kobietom, a to czy bym się tobie spodobał mnie nie interesuje, bo ty mi się nie podobasz.Lubie kobiety ładne i atrakcyjne.Może dlatego że sam jestem świado swojej atrakcyjności. A towar z trzeciorzędnej półki-czyli ciebie z manakmentami zostawiam dla nieatrakcyjnych facetów bez wymagań:)pozdrawiam

kuźźźźźwa ubrań w domu zabrakło???? na takie wątpliwe atrakcje to ja nie jestem przygotowana o żeż masz bardzo dziwny kształt biustu i mało jędrny i brzydki brzuch, wystający i też mało jędrny i wg mnie parę kilo za dużo ogólnie 5/10

Gość do Do littlesensitive
sorry, przestawiły mi się wyrazy:-D:-D Miało być oczywiście: wcale nie jest ładna , littlesensitive mnie sie nie podobasz. Sorka

Gość efawfwsfwg
no w staniku to cycki ladnie wyglądają ale bez stanika - porzka pozatym masz grube nozki troszke ale ogolnie moze byc :)

Gość Wy ludzie gustu nie macie
te wszystkie pozytywne opinie należą do brzydkich dziewczyn, które tworzą sobie towarzysto wzajemnej adoracji. W dzisiejszych kanonach piekna i urody ciało tej dzeiewczyny jest wręcz OBLEŚNE i a biust w bardzo kiepskim stanie. Widać że dziwczyna ma kompleksy, w przeciwnym razie w żałosny sposób nie dawałaby swojej fotki. A ta littlesensitive to jakaś do bólu przecietna dziewuszka jakiś tysiące na ulicach....

Gość Do ktosssssssssssss
dziewczyno masz okropne ciało!!!!! zrozum, te niektóre pozytywne odpowiedzi pisze pewnie jedna i ta sama osoba albo ty. Czy ty nie widzisz naprawde ze: masz obwisłe cycki brodawki rozlazłe jesteś tłustawa biodra szerokie i....kurdupel chyba jesteś z tego drugiego zdjecia wnioskuje. gorzej być nie może. Tylko nas twarzą nie strasz na noc!

Gość ktossssssssssssssssss
do tych co mysla ze jestem super zakapleksiona.... NIE JESTEM. Zdaje sobie sprawe z tego co jest zle ale lubie siebie, a zdjecia daje po to zeby zobaczyc co mysla inni.

Gość ktossss ile
ty masz wzrostu? bo te nogi jakieś takie krótkie

Gość raróg
idealne jak na mój gust:) chyba sie zakochałem

Gość efedfgfetfgsre
autorko ile masz wzrostu??

Gość daje_rade_-_przybywaj
kciukiem, nie jestes pasztet, ale z tym metalem w pysku (za przeproszeniem) rzeczywiście robisz się na konserwę dlatego naturalność sensitivki biorę na plus ! żeby tylko dziubków nie strzelała w obiektyw i te wstrrrretne, ogrrrromne okulary podejrzewam, ze jak sensitivka ma jakis kompleks to wlasnie na punkcie oczu - bo jak mozna sie takim meblem szpecić ? jak odwrócony zorro...:)