Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _pytanie_

Co znaczy, gdy mężczyzna

Polecane posty

Gość _pytanie_

wysyła swoje coraz śmielsze, rozbierane zdjęcia NIEPRZYPADKOWEJ kobiecie? Rozmawiają o seksie, o różnych formach bliskości, on szuka czasem u niej potwierdzenia własnej atrakcyjności, a kobieta ta jest tą, która mu się wcześniej spodobała, ale twierdzi, że nie jest gotowy na związek? I prawdopodobnie jedną z niewielu, z którymi ma dość bliski kontakt? Jak go zrozumieć? Oboje są dorośli. Proszę o poważne wypowiedzi - również panów.

Gość to chyba proste
ma ochote na seks bez zobowian

Gość to chyba proste
*zobowiazan

z cala pewnoscia oznacza to, ze poszukuje kogos kto bedzie podzielal jego pasje do kamasutry i marzy mu sie usiasc z tym kims w bibliotece i o tym porozmawiac przy filizance cieplej herbaty

Gość też tak uważam
sex bez zobowiązań

Gość Olivier Jajniak
jw :classic_cool:

Gość malinowa konfitura
na ten moment - seks bez zobowiązań, niestety mężczyźnie może się kobieta bardzo podobać a on może nie chcieć z nią być nawet jeżeli oboje są wolni....a jak inaczej to interpretować, gdyby były uczucia - inaczej by je wyrażał, nie mówiłby że nie jest gotowy na związek i jednocześnie nie wysyłałby śmiałych fotek nie sugerowałby bliskości fizycznej. Po za tym on będzie się zachowywał tak - na ile Ty mu pozwolisz.

Gość _pytanie_
O jego uczuciach, a raczej ich wyrażaniu pisać nie będę, bo to dość obszerny temat-przerabialiśmy już różne wersje, nawet taką, że na siłę szukał dowodów na to, że do siebie nie pasujemy, a potem, gdy w międzyczasie z kimś byłam, szukał ze mną kontaktu. Od momentu, gdy tamten związek się skończył, kontakt jest dużo lepszy, bez tematów tabu, wszystko na luzie... Wiem, że o seks chodzi czy o jakąś tam bliskość fiz., ale zastanawia mnie, po co w takim razie mu zaufanie? Ktoś napisał, ze NA POCZĄTEK seks bez zobowiązań... A jest w ogóle jest szansa, że może się to przekształcić w coś innego? Pozdrawiam

Gość _pytanie_
nastąpiła pomyłka, nie było napisane, że na początek, ale na ten moment... No ale moje pytanie nr 2 się nie zmienia-jest szansa na jakąś relację uczuciową? Skoro wiąże bliskość fiz. z zaufaniem i nieprzypadkowością?

Gość _pytanie_
Prosiłam o poważne wypowiedzi, więc "zawsze szczeremu" szczerze już podziękuję.