Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka a czasmi inna

Podobno to brzydkie dziewczyny maja gorzej.Ja jestem ladna i czuje sie przez to

Polecane posty

Gość Taka a czasmi inna

'poszkodowana'.Kazdy facet patrzac na mnie mysli,ze trafil na ladna blond idiotke,ktora latwo zbajeruje i poderwie.No tak,jestem blondynka.Nienaturalna.Taka farbowana ot co.I dobrze mi z tym.Zawsze kolezanki zazdroscily mi powodzenia u facetow i nie zabieraly ze soba na imprezy czy jakies wypady na miasto z obawy,ze moze zdarzyc sie tak,ze ich obiekt westchnien zainteresuje sie mna.Tak,zaraz przeczytam komentarze typu "Tak sobie mow.Wmawiaj sobie dalej" . "Pusta idiotka". Jak napisze na kafe jakas brzydka dziewczyna,ze jest malo urodziwa i nie moze znalesc faceta kazdy uwierzy.Jak napisze ladna dziewczyna,ktora ma problem ze swoja uroda pomimo,ze kazda moze i chcialaby tak wygladac,to od razu myslicie,ze klamie i chce sie dowartosciowac.Ja wcale tutaj nie oczekuje jakis konkretnych odpowiedzi,bo domyslam sie jaki bedzie odzew.Watpie nawet czy znalazla by sie dziewczyna,ktora czuje sie czasami zle z tym,ze wyglada dobrze.No coz.Milego ;)

Gość masz problem to
sie nei stylizuj na seks bombe..to nie problem w normalnych ciuchach np sportowych albo ekologicznych we włosach w kucyka nie będziesz wyglądała na piękność włosy pewnie na blod farbujesz ?to nie farbuj...ehh wyszukujesz sobie problemy..

Gość WeroNika SiWa
A ja Cie rozumiem :) Ja przez to ze jestem blodnynka nie moglam znalesc pracy ...

Gość Tomasz-instruktor
Ladnemu we wszystkim jest ladnie i nawet powyciagane dresy nie pomoga by ladna dziewczyna wygladala brzydko.Jedyne co mozna zrobic to zaniedbac sie,ale to chyba jest kompletnie bez sensu.Dosyc jest takich dziewczyn ktora sa zaniedbane z lenistwa,dlatego,ze nie maja dla kogo dbac o siebie,bo przeciez dbanie o siebie dla siebie to takie malo skromne :o oj dziewczyny dziewczyny

Gość masz problem to
i ja tez jestem ładna tak uważam ...:)Ale to co piszesz o debilizm..ja nigdy nie miałam problemy u z tego powdu...nie stylizuje się na pustą laskę i jak chce seksownie wyglądać to stroje sie tylko dla mojego faceta mężczyzni sa tacy że jak nie ząłożysz mini nie spalissz sie w solarium masz ciuchy eleganckie ale nie wyzywające..to slic na twoj wiodk sie nei będą nawet jak masz ładne rysy...a ty na stówe się tak stylizujesz i podoba Ci sie że sie oglądają a tu piszesz farmazony.Weź wystarczy zetnij sie na chłopaka i już nie będziesz miała problemu...:O

Gość Olivier Jajniak
moja siostra jest extra laska i nigdy nie miała takich dylematów może tylko sie tobie wydaje, że jesteś ładna :D

Gość zonaty znawca kobiet
to czy jestes ładna to ja moge powiedziec a nie ty pokaz face to ci powiem

Gość masz problem to
z reguły kobiety mają w sobie bardzo duzo krytycyzmu jezeli chodzi o wygląd wiec jeżeli mówimy że jesteśmy ładne to jesteśmy:Ooprócz tego otoczenie to potwierdza...ludzie którzy mnie nie znają a zobaczą zdjęcie np na naszej klasie znajmomi znajomych itp..a pozatym sama mam lustro i porównując się zinnymi wiem że jestem ładna:)

Gość vedere
Jestes zalosna dziewczyno. Gdybys zachowywala sie powaznie, to ludzie odbieraliby cie jaka powazna, a nie blondyne do przelecenia. I przestan sie niby zalic, bo to zalosne🖐️

Gość masz problem to
to włóż luzne spodnie ekologiczne z carry(fajny styl ale mało seksowny)do tego sportowa torba i wlosy upiąć..szaleć dopiero w sypialni albo w klubie za swoim facetem wtedy można w mini:P

Gość zonaty znawca kobiet
22 lata ?! dawno takiej nie waliłem

Gość vedere
Mam taka znajoma. Jest ladna, ale zadna pieknosc, rano godzine sie szykuje do wyjscia, na ulicy obserwuje uwaznie czy faceci sie na nia patrza, czesto wypina tylek nie wiadomo po co, a potem sie zali, ze faceci mysla tylko o jednym:D Hipokryzja do szescianu...

Gość beach baby beach
ponoć brzydkie sie starajom brzydkie lepiej obciongajom bo ładna leży jak kłoda i se myśli ,że nagroda ale pustaki z was

Gość tez jestem ladna
i czasami faceci sa oniesmieleni przy mnie, nic nie pomaga ze sie nie maluje, dalej i tak czesc osob ocenia mnie przez aspekt urody, podrywaja mnie tylko pewni siebie faceci z ktorych wiekszosc liczy tylko na sex, normalni przewaznie sobie odpuszczaja bo mysla ze nie maja szans....