Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarettooooo

jakie kwiaty do tej sukni

Polecane posty

Gość amarettooooo

Dziewczyny poratujcie, bo im bliżej ślubu tym mniej wiem. Suknię będę mieć podobną do tej http://www.beatis.pl/photo/suknie1/sarah/2904.jpg tylko że białą, koronka będzie ze złotym motywem (znaczy złota nitka w koronce). Zupełnie nie wiem jakie dobrać kwiaty. A już najwyższa pora z kwiaciarka się umówić. Mam takie opcje: 1. Wiązanka z różowych róż, taka klasyczna, na okrągło. W kościele bukiety z białych margaretek i różowych róż. 2. Wiązanka ze słoneczników i białych eustom. W kościele bukiety ze słoneczników, poprzetykane eustomami. Szczerze mówiąc, to dopasowuje trochę bukiet do kwiatów w kościele. Bardzo mi się podobają te słoneczniki, ale mama kręci nosem, że na ślub to raczej białe kwiaty powinny być. Poza tym słoneczniki niby są takie mało szlachetne. Z kolei mam już kupiony różowy materiał do dekoracji domu. Sama nie wiem, mętlik mam w głowie.

Gość amarettooooo
Chodzi o wiązankę dla mnie i o kwiaty do kościoła. I nie wiem czy wybrać opcje pierwszą czy drugą.

Gość agunia19289
bardziej elegancko to z róż....a bardziej na luzie to ze słonecznikami ;) a jaka to ma byc inpreza ????? taka elegancka /???????

Gość kaszkamniam
Pasuja róże albo storczyki bo suknia jest elegancka

Gość no wszystko ok tylko
suknia jest UGLY bleeeeeee

Gość amarettooooo
Chyba faktycznie do tej sukni słoneczniki nie pasują. Kurcze, sama nie wiem. Te słoneczniki mnie tak ciągną, ale chyba bardziej pasują do takich prostych sukien. A macie pomysł na jakiś inny bukiet (nie z róż), który by pasował do tej sukni?

Gość amarettooooo
To w takim razie, jak w wiązance storczyki, to jakie kwiaty do kościoła?

Gość a może taka
4 rzad od góry pierwsza z lewej

Kalie lub raczej cantedeskia eleganckie w swej formie, tylko odpadają ja jest gorąco zaraz więdną. Do kościoła proponuje białe gladiole są duże efektowne i tanie w porównaniu do róż.