Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salamandra złocista

Krem pod oczy dla 21 latki

Polecane posty

Gość Salamandra złocista

Mam pod oczami drobne zmarszczki, doslownie takie 2 niteczki, wiem ze sie ich nie pozbede, ale moze zapobiege kolejnym, czy warto w tym wieku stosowac kremy pod oczy ? jakie byscie polecily ?

Gość odpowiecie czy nie
???

Gość twoja staraD
hmm to chyba raczej sa mimiczne zmarszczki...ja mam 23lata i tez mam takie 3 niteczki jak to nazwalas...po prostu jakis kremik pod oczy kup regenerujacy..ale nie przeciwzmarszczkowy bo takie to sa do naprawde dojrzalej cery..a jak bedziesz go wklepywac codziennie to na pewno skora bedzie bardziej sprezysta.. ja uzywam garniera takiego w zielonej tubeczce..nutri cos tam... to jest jest do cery od 25 ale dostalam w prezencie to szkoda bylo zeby sie zmarnowal..pisze na nim ze zapobiega 1szym zmarszczka to dla ciebie tez pewnie bedzie ok..pzdr

Gość g jak gniot
G jak garniere.. niech lepiej idzie spac.. Aloe vera..krem z tlenem O2...z Q10.. inaczje bedziesz miec zmarszczki.. lub witamina A...lub kwas haliurynowy pod oczy...:)

Gość wydaje ci sie...
ja polecam ten Eva Relaksujący żel pod oczy i na powieki napewno nie masz zmarszcek

Gość dccdcdcd
ja używam ava-mustela krem tłusty pod oczy, dobrze natłuszcza i nie jest stricte przeciwzmarszczkowy, bo skóra jeszcze tego nie wymaga w tym wieku. Poczytaj sobie recenzje kremów na damskiej torebce, ja się tym własnie syugerowałam

Gość Salamandra złocista
dzieki za odp. :) teraz juz nawet nie bede wiedziala ktory wybrac :) to sa naprawde drobniutkie niteczki, nie wiem czy sa mimiczne, bo mam je caly czas, nie zaleznie od tego czy sie usmiecham czy rozmawiam itd., mam je od jakis moze 2 lat, teraz stosuje zwykly krem nawilzajacy Loreal Happyderm, ale to nie jest pod oczy, dlatego szukam czegos delikatnego, dla mlodej cery.

Gość JaszczureczkaWodna
Zmarszczki mimiczne, rozwiazanie jest proste a jego duza tubka kosztuje 30 zl i nazywa sie nanobase ;') Polecila mi znajoma dermatolog i dziala rzeczywiscie swietnie Pozdrawiam