Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcewcrqe

LICYTACJA NA ALLEGRO - pytanko???!!!!

Polecane posty

Gość ewcewcrqe

Ostatnio licytowalam przedmiot, wstawilam zalozmy 21 zł - napisalo mi ze xxx przebila mnie o zlotowke - po sekundzie, wiec ja 23 i znow bylo ze xxx przebila mnie o zlotowke, i tak dobre 5 razy przebijalam o zlotowke az w koncu wygralam..... I tu moje pytanie - czy ona jakos ustawila ze automatycznie mnie przebijała do pewnej kwoty?? I nie musiała siedziec i licytowac??

Gość siedziala tak jak ty
;)

Gość a moze potrzebujesz
podrecznikow do szoly bo sprzedaje na allegro??

Gość ertbtr er
Na pewno nie, nie mogła mnie przebijac ot tak, to na pewno bylo jakos ustawione, nie wiedziala przeciez kiedy ja dokladnie bede przebijac:/

Gość kjhgfdcvbhjklkmnjhbgvf
ja zaczynasz licytowac np jest kwota 21 zl , a ty wiesz ze chcesz to kupic ale nie dasz za to wiecej niz np 100 zl , to wpisz sobie w okienko LICYTUJ kwote 100 zl. wtedy bedziesz automatycznie przebijac kazdego , kto bedzie podnosil cene , oczywiscie jak kwota wyniesie 101 zl twoja autoimatyczna licytacja juz tego nie podniesie ( bo twoj limit to 100 ). wtedy musisz licytowac "recznie"

Gość fvevfwe
no wlasnie tak myslalam, ale zdziwilo mnie ze to jest "ukryte" czy nie powinno sie pokazac na dole tam,gdzie sa pokazywane osoby, ktore zlozyly oferte? czemu tego nie ma? Przez to nie moge licytowac w osttanich sekundach, bo nie wiem czy ktos sobie tego nie ustawil wczesniej:/ głupie:/

Gość kjhgfdcvbhjklkmnjhbgvf
na dole nic nie zobaczysz ..patrz.. np aktualna cena to 21 zl , ty ustawiasz l,imit 100 , ale nie wyswietla sie na dole odrazu ze ty dajesz 100 tylko bedzie podbijac co kilka groszy , po to zebys nie wydala fortuny :P bo po co masz dac 100 jak ktos w koncu moze zrezygnowac przy 50 ???

Gość wscd f f
No w sumie tak, dzięki, w czwartek kolejna licytacja, zobaczymy czy ktos tez tak obstawi:)

Gość Saturatorka
Dobre !!! Dziękuję !!!

Można zrobić tak żecena wywoławcza przedmiotu kosztuje to 21 złoty ty wpiszesz 50 zł. i osoba X wpisze 30 to wyskoczy że Ty ją przebiłaś i tak aż dojedzie do 51 to wygra:)

przeicez wpisując w allegro cenę podajesz max o na ile chcesz licytowac więc allegro samo przebija inne oferty po 1 zł, czy jaki ta jest 1 krok, aż do osiągnięcia limitu wpisanego przez licytującego wieć mogłaś wpisać odrazu kwotę max a i tak podbijało by po 1 zł tak długo aż nie ma kogo przebijać do twojej kwoty i by stanęło... np. ty dalejsz max 50 ktoś 40 to zatrzyma się na twoim 41 a tak pozatym to najlepiej licytowac w ostatniej minucie aukcji