Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajaren

Problem z własnym ojcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pajaren

To psychicznie chory skurwiel . Zły człowiek który nie zważa na słowa , gdy zaszłam w ciąże w wieku 24 lat i mieszkałam już na swoim to przyszedł do mnie i zrobił mi awanture , zwyzywał od kurew , szmat , dziwek. Tylko dlatego że mój partner mu nie odpowiadał , jak urodziłam to z całej rodziny tylko on nie przyszedł na chrzciny !!!!!!!!!! Bo nie odpowiadał mu mój teraz obecny mąż , z którym układa mi się bardzo dobrze . A teraz po ośmiu latach ten stary dziad chce się pogodzić !! Tylko dlatego że moja matka wywaliła go z domu !!

Gość hahahahahahhaha
hahahahahahahahah dobre !

Gość olej go
sikiem prostym!

Gość weźmiesz go do siebie
?

Gość a moze z nim porozmawiaj
nie pomagaj, w koncu on tez Ci niegdy nie pomogl, ale moze pokaz ze jestes lepsza i mimo wszystko masz do niego szacunek?? to brzmi moze smiesznie, ale moze bedziesz zalowac kiedys? innego ojca juz nie bedziesz miec, a moze chcialby sie spotkac z wnukiem??

Gość Sadząc po tym co napisalas
to masz wielki problem ale z sobą, za dużo w tobie jadu i nienawisci, ktora ciebie niszczy.

Gość pajaren
Nie chce z nim utrzymywać żadnych kontaktów , w dniu gdy przyszedł do mnie to mnie zwyzywał od najgorszych i jeszcze podniósł na mnie ręke . Teraz gdy jest mu źle to przyszedł by się pogodzić a prawda jest taka że on nie jest mi do niczego potrzebny !!! Jasne chciałby się spotkać z wnukiem , które żądał żebym usuneła ! a potem wyzywał moje dziecko od bachorów że zmarnowałam sobie życie przez to ''coś'' tak się wyrażał o moim dziecku !

Gość perpetułłła
Rozumiem Twoje rozgoryczenie. Mysle jednak, ze pogodzisz się z nim, bo w końcu bądź co bądź to Twój ojciec...

Gość ja takiego ojca tez olala bym
cieplym moczem. a moze z nim porozmawiaj-jej ojciec nie powinien poznac wnuka bo chcial go zabic :(

Gość pajaren
Pogodzić chyba że tylko wybacze bo na żadne bliższe kontakty nie mam ochoty !!!!!!!!!! chce się od niego trzymać na dystans . Jak byłam w ciaży to wcale nie chciałam od niego pomocy on sam przyszedł do mnie i zaczął mnie wyzywać oraz uderzył mnie !!! gdy byłam w ciąży , teraz sama nawet nie wiem czego on ode mnie może chcieć !?

Gość widocznie chce byś go zabrała
do siebie ale nie rób tego :(

Gość perpetułłła
Może coś zrozumiał..?

Gość pajaren
To człowiek który nigdy się nie zmieni ? nawet nie wiem z jakiej racji miał do mnie pretensje o to że byłam wtedy w ciąży ? miałam i mam do tej pory swoje mieszkanie !!!! sama na siebie zarabiałam !!! a on do mnie do domu przychodzi i tak mnie poniża ! tylko dlatego że mu mój mąż , wtedy chłopak nieodpowiadał ! Nigdy nie chciałabym z nim mieszkać o moim synu wypowiadał się z nienawiścią !!

Gość ale z nim ileś lat mieszkałaś
jeśli nienawidzi twojego dziecka to pod żadnym pozorem nie bierz go do siebie:( jeszcze zniszczy ci twoje życie rodzinne:(

Gość kfaqqg
Nie miał prawa podnosić na ciebie reki! Kopa w dupe takiemu chamowi :O

Gość pajaren
Tego się boje najbardziej . Mam teraz szczęśliwe życie z mężem i synem a ojciec tylko by mi w tym życiu przeszkadzał !!! jestem pewna tego że on nienawidze mojego dziecka przynajmniej tak było do tej pory !!!!

Gość pajaren
Mieszkałam z nim 20 lat i było dobrze do czasu gdy robiłam wszystko tak jak on chciał !!!

Gość wybacz już swojemu ojcu
i pozwól zobaczyć mu wnuka :( pamiętaj że ty też nie jesteś bez winy :O zawiodłaś go i to spowodowało że on się tak zachował wobec ciebie :(

Gość do pajaren to Twój ojciec i
powinnaś go bardziej szanować, powinien być dla ciebie nawet ważniejszy od twoich dzieci bo dzieci możesz mieć kilkoro a ojca masz tylko jednego :)

Gość pajaren
Jeszcze nie zwariowałam by ojciec był dla mnie ważniejszy od mojego dziecka , pamiętam to jak się zachował i pamiętam też jak odmówił zaproszenia na chrzciny , i nie uważam żebym go zawiodła !!!! sama się utrzymywałam i oddzielnie mieszkałam i poza tym byłam już dorosła więc żadnej krzywdy tym że urodziłam dziecko mu nie zrobiłam !!! on nie akceptował mojego chłopaka który teraz jest moim mężem i bardzo jest mi z nim dobrze !

Gość jaki ojciec taka córka

Gość jeszcze bedziesz teskniła
kurwo za ojcem 😡

Gość pajaren
Te głupie posty zostawie bez komentarza !!!!!!! nikt nie ma prawa nazywać mnie kurwą , właśnie z tego powodu nie chce znać ojca !!!!!!

Gość nie przejmuj się idiotami

Gość nie przejmuj się idiotaim
Im się pewnie wydaje że masz obowiązki wobec ojca :O:O,osobiście taka ojciec to bym znać nie chciała,jeśli byłaś już dorosła,sama się utrzymywałaś to nie ma mieć prawa do ciebie pretensji o to że zdecydowałaś się na dziecka,chooj go to obchodzi.Jako ojciec się nie sprawdził,a teraz jeszcze ma od ciebie wymagania byś leciała do niego tylko po to by mu pomóc.I napewno nie chodzi mu o to by zobaczyć wnuka,bo dla twojego ''ojca'' to tak naprawde obcy chłopiec,jeśli piszesz że go nienawidził.

Gość moim lekkim zdaniem
Twój ojciec zachował się podle :( Teraz gdy on do ciebie wystawił reke to Ty ją odpychasz :( Rozumiem Ciebie:O masz do niego żal i Ci się nie dziwie :(

Gość nfaf
Daj mu jeszcze szanse :) Napewno teraz żałuje tego co zrobił.. miej dla niego więcej wyrozumiałości :) Pewnie jest mu wstyd za to jak ciebie potraktował 😭

Gość wkurza mnie jak piszecie
daj mu szanse, uważam jeśli był gadem to nim pozostanie i niech już nie miesza w czyimś życiu

powiem tak.....nawet najwiekszy ch.. zasluguje na 1 ale ostatnia szanse a pisze to poniewaz wiem, ze jest cos takiego jak alimenty od dzieci a wlasnie do ciebie przyjdzie pracownik socjalny z jakiegos zasrakanego MOPS-u bo tata bedzie spał na dworcu..............

Gość popieram w 100 pr.
22:21 [zgłoś do usunięcia] kfaqqg Nie miał prawa podnosić na ciebie reki! Kopa w d**e takiemu chamowi Uderzyc kobiete ktora jest w ciazy na takie chamstwo nie ma usprawiedliwienia nawet jesli zrobil to twoj ojciec autorko a szczegolnie on twoje dziecko nigdy nie powinno takiego chuja poznac :(