Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaa

ile kosztuje wynajecie pokoju w Poznaniu

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaa

moze ktos sie orientuje?

Gość kjbnkkkkkkkkkkk
500-700

Gość vedere
Za 500zl nie znajdziesz. Poznaniacy sa tak chciwi, ze za jedynke chca ok. 650-700zl z oplatami, a za dwojke 900(!).

zalezy od pokoju. Za dwuosobowe większe często biorą 600-700 zł, czyli na osobę połowa, już a rachunkami. Najtańsze pokoje może od 350 zł, ale cięzko znalezc...

vedere - to ceny z Warszawy, a reguluje je rynek, a nie chciwosc... Każdy chce zarobic i weżmie tyle ile się da...

Gość huyhgbkjjjj
ja płace 500;p ciezko było, ale jest;p

Gość ale ten za 500 zl
to w mieszkaniu studenckim czy przy jakiejs rodzinie?

Gość i czy wliczone sa oplaty

Gość studenckie
tzn ja + koleżanka

Gość jiofdfhbc
a wynajem kawalerek drogi w poznaniu?? orientuje sie ktos jakie sa generalnie koszty?

Gość studenckie
tak

Gość za kawalerke
1000+...

Gość andzia022
ja w łodzi kawalerke wynajmuję za 850zł

Gość vedere
Przegladam codziennie ogloszenia i widze jakie sa ceny. Obecnie wynajmuje kawalerke za 1200+oplaty, razem ok. 1400zl i byla to jedna z tanszych ofert. Zazwyczaj chca za kawalerke 1200+oplaty tylko, ze w tych oplatach jest jeszcze czynsz, wiec wychodzi grubo ponad 1500. Pokoju za 500 nie znajdziesz, chyba ze w jakims prlowskim mieszkaniu.

Gość ja nie mieszkam
w zadnym prl-owskim mieszkaniu;] a mieszkania szukałam rok temu... zgadza sie - jest mnóstwo ofert za grubą kasę, a znalezienie pokoju za 500 zł jest meeega trudne.... ja szukalam ponad miesiąc, oglądałam niezliczoną liczbę pokojów (z "castingami") i było trochę naprawdę fajnych za te pieniądze.... bo nie powiesz mi, że NP. mieszkanie na ul Saperskiej (osiedle strzeżone) w nowowybudowanym bloku, dopiero co oddane do użytku, nigdy nie zamieszkane jest prlowskim mieszkaniem?

Gość dzadzudzi
to wszystko zalezy m.in od: -czy pokoj 1 osobowy czy 2 (3 osoby na pokoj to juz ekstremalnie) -lokalizacja (czym lepsza, tym drozej) -standard mieszkania, wyposazenie -mieszkanie studenckie czy stancja -miesiac, kiedy szukasz (czerwiec-wrzesien ceny wzrastaja) 350 za miejsce w pokoju 2osobowym to najmniej, a 1osobowy to min. 500. plus rachunki oczywiscie.

Moj kolega znalazl za 500 zl. Pokoj to klitka - lozko i szafa, stol sie nie zmiesci. Ale jest, w nowym budownictwie, calkiem wysoki standard. Przecietna cena 500-700 za jedynke, za 800 dwuosobowy bez problemu, nawet zdarza sie ze z oplatami. Za 400 zl to cud, za 350 pobozne zyczenia.