Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika londonreka

jak znalezc mieszkanie

Polecane posty

Gość dominika londonreka

hej mam pytanie do osob z londynu. musze sie przeprowadzic. obecnie dostaje dofinansowanie do mieszkania. wiem, ze w agencjach nie ma co liczyc,ze wynajma takiej osobie mieszkanie. moze ktos wie co robic w takiej sytuacji? moze znacie jakies strony internetowe z lista wlascicieli, ktorzy wynajmuja domy osobom pobierajacym housing benefit. z gory dziekuje za informacje

Gość glupoty mowisz
tom ze pobierasz dofinansowanie nic nie zmienia, wynajmujacy nawet o tym nie musi wiedziec , a co zrobic no coz szukac szukac i jeszcze raz szukac, ja zanim znalazlam obeszlam chyba z 50 mieszkan

Gość ollllllo
dokladnie, hb to twoja prywatna sprawa i nikomu nie musisz mowic, tylko omijaj mieszkania gdzie pisze w ogloszeniu ze bez hb i tyle

Gość dominika londonreka
hej dzieki za informacje, ja wiem, ze hb mozna ukryc przed landlordem, ale jezeli zrobi on credit check i bedzie chcial dowodu zarobkow to jak to ukryje? przeciez musze udowodnic, ze bedzie mnie stac na utrzymanie domu

Gość nie da rady ukryc
bo musisz dostarczyc nowy kontrakt i zmienic wszedzie adres. Jezeli masz kase na depozyt to mozesz podejsc do paru agencji i pogadac. Musisz tylko sprawdzic w councilu do jakiej kwoty placa. Na tablicy ogloszen maja wywieszona mapke i tabelke np. u mnie poln-zach Londyn za one bedroom rate w Nord Brent area do 173.08 a w South Brent area do 250 £/tyg. Bierzesz tylko aplikacje na zmiane adresu i jest OK. a w agencji mozesz powiedziec,ze masz przyznany HB. i nie bedziesz musiala czekac.