Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka-niewidka

EX - relacje, po co???

Polecane posty

Gość czapka-niewidka

(zerwal ze mna po 2 latch, klocilismy sie mocno, zaborczosc, zazdrosc...... wszystko zakonvzxylo sie tydzien temu) Dzis zagadywal mnie w pracy, ja nie mam ochoty go widziec!!!! teraz napisa smsal, ze pamieta i zebym ja tez pamietala ze bylismy 2 lata ze soba, ze wie ze cierpialam i cierpie przez niego, z e mnie zranil ta decyzja i przeprasza mnie za to, ale chce zeby nawsze relacje byly kolzenskie=normalne, nie chce rozstawac sie w niezgodzie widzimy sie codziennie w pracy, rozstalismy sie w sumie bez powodu, jego zdaniem zabieralam mu wolnosc i ograniczalam go, ja stracilam zaufanie bo doszly mnie sluchy o romansie. de facto tam gdzie pracujemy. Czue zlosc i nienawisc, on chcial i chce sie rozstac w zgodzie.... kolezenski uklad........mhmmmm 1) .... po co? dla uspokojenia jego duszy lekkoducha? 2) dla jego nieskazitelnego obrazu wsrod wspolpracownikow i klientow? 3) dlatego ze nie jestem jeszcze obojetna? 4) jemu juz przeszlo i moze spokojnie przejsc do znajomosci powierzchonej Jak to mam odebrac??? co myslicie? i co odpisac?

Gość czapka-niewidka
bledy nasadzilam ale juz mi sie oczy zamykaja............. ciagle placze;(

Gość buba125
napisz ze oK:D

Gość czapka-niewidka
ale ja nie umiem byc kolezanka!!!! i tak od razu!!!!!!!! napisze ok ale to wymaga czasu, teraz zyje swoim zyciem i swoimi planami, wyjazdami itd...... na tym sie skupiam, a czas pokaze jak nasze relacje sie uloza, ok???? on mnie olewal przez ostanie miesiace, niech tez czuje jak to jest:-O

Gość zostawia sobie furtke
Popieram bube, napisz że OK :D

Gość zostawia sobie furtke
Kochana, im krócej i bardziej lakonicznie mu odpiszesz, tym mocniej mu tym dopieprzysz. Napisz, żę OK i już.:D

Gość buba125
włąsnie!! nie pisz za duzo bo widac ze ci zalezy.

Gość czapka-niewidka
strasznie byl zly - jak rozmawialam dzis z wszystkimi a nie z nim..... wychodzil, nie mogl ustac w tym pomieszczebniu gdzie ja , ja jakos (o dziwo) z usmiechem i w ogole!!!!:-) twarda bylam:) furtka......!!!! wrrrrrrrrr nie chce zeby myslal ze jest pepkiem swiata, teraz zyje swoim zyciem, a pracujemy razem, wiec relacje jako takie beda;p Wieciw -on nigdy mnie nie przeprosil!!!!!!! nawet jak nabroil!!!!! dzis pierwszy raz, przez sms ale i tak pierwszy raz!!!!!!!!!!

Gość czapka-niewidka
........???????

Gość czapka-niewidka
???????????

Gość ja mam jeszcze jedną opcję
- chce Cię mieć "w zanadrzu". Olej gościa, po co CI taki kolega od siedmiu boleści :O

Gość bez czapki bez faceta
litosc....... :-O

Gość czpka-niewidka
mysle ze on ciagle ma w glowie swoja pierwsza Ex:( ponad 3 lata temu sie rozstali- zostawila go dla innego. Mowil ze chcilal potem wrocic, le ona juz nie chciala, byl w stanie wybaczyc jej zdrade....

Gość poco
napisz ok i nie wychodź spoza układu koleżeństwa! Mój tez chciał sie przyjażnić...no bo co w końcu bylismy 2 lata nie mozesz tak tego wyrzucic z pamieci...ja jednak tesknie...tak a potem seks, buziaki...ale nie jestes tylko kolezanka....och i tak setki razy...koleguj sie z nim, kokituj niech widzi co stracił ale baź silniejsza niż ja!

Gość czapka-niewidka
po co - dziekuje:-) wlasnie na takie z zycia wziete opinie czekam:) pozdr

Gość czapka niewidka czy jak ci tam
pamiętaj, że jestes kurwą

Gość czpka-niewidka
jestem - i co ci do tego!

Gość odezwał sie czy cos
napisz jak sie maja sprawy

Gość czapka-niewidka
nie no cisza zupelnie... i tak ze napisal wczoraj.ale po co to wszystko???????? sumienie jego???????? wczoraj odpisalm ze chce tym kolezenskich relacji ale dzis juz czuje ze nie chce, bo po co,?????? ja go kocham! chce przytulac etc. etc. czuje sie nei atrakcyjna i jakas taka do niczego:O

Gość uuuuuuuuuuu......
up!