Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

Jak jest nad polskim morzem we wrześniu???

Polecane posty

Czy są jeszcze czynne knajpki i otwarte kramy? Myślę o Pobierowie i Jastarni , ale chętnie przeczytam jak jest w innych miejscowościach :)

Gość wszytko jest tylko mniej

Gość a czy da sie kapac
w taka pogode jak we wrzesniu??

Gość zakladasz idiotyczne tematy
mialas jechac nad morze czego ty kurwa tutaj od ludziskow oczekujesz?

Gość o tej porze
A szumią trawy wysokie jak tarnina w zatoce puckiej:)? czy już zamarazły:)?

Gość matahari1234
jest fajnie i duuużo taniej

Byłam już nad morzem :) Dwa razy , ale to były krótkie wyjazdy i teraz planuję trzeci wyjazd. Chcę się zorientować jak jest nad morzem we wrześniu.

Gość KLAMIESZ dalas temat
ze wyjezdzasz nad morze a dalej wiercisz wisniewskiego sie chyba pipo naczytalas:D

Ej , naucz się czytać - BYŁAM W TYM ROKU DWA RAZY NAD MORZEM ! Wróciłam ponad tydzień temu i chcę po prostu jechać tam jeszcze raz.

Gość tulipanowy krem
Jak jest pogoda to jest fajnie :) Poza tym są sami emeryci i studenci ;) Co do knajpek to są ale znacznie mniej jest ich otwartych niż w sezonie. Mam teściową na Półwyspie Helskim i uwielbiamy do niej jeździc we wrześniu :)

Gość magdaaa1223
We wrześniu jak jest jeszcze dosyć ciepło to plaże są mniej zaludnione i jest pięknie... można sie wyciszyć :) Wiem bo mieszkam w Gdyni ..

Gość nad mooorzem
przewaznie do 15 wrzesnia jest o dziwo ladna pogoda, spokojnie, knajpki otwarte ale imprezy slabiej( jesli chodzi o polwysep helski), na plazy mozna mega wypoczac za parawanem, dziś upalny wieczor:)

A w ogóle co Cię to obchodzi prymitywie , boli Cię to , że nigdzie nie byłeś/aś? Co mnie to obchodzi , że ktoś nie był? Ja pytam ludzi ,którzy byli i którzy są w stanie określić jak jest nad morzem we wrześniu.

Bo co? :O Jakoś tylko Ty nie możesz przeboleć , że innych stać na wyjazdy . Zauważ , że reszta jest w stanie normalnie odpowiedzieć na zadane pytanie , a Ty niestety nie potrafisz na nie odpowiedzieć więc tu nie zaglądaj jeśli tak Cię to boli 🖐️

Gość nad mooorzem
ja pierdziele...to juz na wakacje nie mozna sie nigdzie wybrac...takie gadanie, ze wszedzie zle jest.. proponuje zamknac sie w hospicjum. Do autorki, pamiatki sa ale juz o 80% mniej ...wyboru takich typowych letnich pamiatek

Gość pisze ze Swinoujscia
niektóre debilne odpowiedzi są takie ze rece opadaja, do autorki topiku to wszystko zalezy od ogody napewno jest o wiele mniej wypoczywajacych bo szkola zaczyna sie kramy i knajpki sa potwierane ale mniejszej ilosci, jednym slowem można wypocząc jak sie jedzie na wypoczynek

Gość ja tez sie ___
wybieram nad morze we wrzesniu :)

No mi nie zależy na jakiejś kolosalnej ilości tych bud :) Zastanawiałam się nad zagranicznym wyjazdem , ale są duuużo droższe , nawet oferty last minute, choć cały czas się jeszcze czaję ... Polskie morze uważam za piękne, zapach jest cudowny,chyba nad żadnych zagranicznym morzem nie ma tylu lasów ...