Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannazmokraglowa

moj facet robi sie ckliwy i zbyt ustepliwy...

Polecane posty

Gość pannazmokraglowa

zakochalams ie w nim bo wydawal mi sie taki meski, luzny, ekstremalnie pozytywnie nastawiony do zycia, byl inny niz dotychczasowi moi faceci, sluchal ciezkiej muzyki, reagge teraz po 3 latach czuje ze powoli zmienia sie w mojego eks- wiele rzeczy jest po mojemu (no kolory scian wybieram ja, film do obejrzenia przewanie wybieram ja itp), jesli cos idzi enie po "mojej mysli" od razu przeprasza (np umowilismy sie wstepnie na spotkanie dzisiaj-jestemy w swoich miastach ok pol godz drogi do siebie-no i wczoraj dzwoni jakby nie wiem co sie stalo, ze ejdnak spotkamy sie w srode i lament-chociaz tak naprawde nic sie nie stalo) i takejst ze wszystkim. na wakacje gdzie pwoiem tam pojedziemy, na wszystko sie zgodzi. za to zeby cos samemu zrobic czy zaplanowac to nic- tyle razy mu mowilam zeby mnie gdzies zabral (ma od paru miesiecy auto) np na piknik, na konie, no cokolwiek to komplenie nic, o wszystkim myslec musze ja (jesli chodzimy do kina to tylko dlatego ze ja chce:o) nie jest taka dupa wolowa co to sam mysle cnie potrafi ale zachowuje sie jak "typowy" facet bo nigdy na nic nie wpadnie (o jakims fajnym prezencie na ur czy gwiazdke mozna pomarzyc- ja zawsze staram sie dawac cos co chcialby miec lub np mu potrzeba) no oglniejest kochany, klocimy sie czasamijak kazdy jak wie ze ma racje to nieustepuje, wszystkor obimy wspolnie (przyjemnosci czy obowiazki) ale czasami brakuje mi w nim takich twardych ,meskich decyzji :/

Gość jak sie nie ma innych
problemow to sie wymysla na siłe. Powiedz mu ze przestajesz dostrzegac w nim męskość, to moze go to ruszy

Gość pannazmokraglowa
juz mu sugerowalam to pare razy :o i wiem ze zrozumial sugestie :o jak jest u was? moze ktos ma podobnego faceta i tez mu to "przeszkadza"? w sumie moze masz troche racji ze to troche wymyslanie na sile, ale czasami sobie mysle ze to niemozliwe zeby po 3 latach bylo nam tak dobrze ze soba :o

Gość napój dla dzieci
nie chce mi się pisać, bo na kaffe jestem z musu:P:D Ale z życia wiem, że to fajny facet. właśnie wiele męskości wymaga przyznanie komuś racji, czy zrezygnowanie z czegoś itp... U nas czegoś takiego nie ma. Rozumiemy się. Wiem, że zrobił to dla dzieci. No, ale dobrze, że już tak nie robi. Dziwnie tak jakoś. Jemu bardziej pasuje inny fach niż sprzedaż. Fajny facet, fajny Tatuś:)

Gość napój dla dzieci
A obrazki na ciele mogę mu z dziećmi rysować codziennie inne, tyle że czarną farbką:D zmywalną:D Co za dużo to niezdrowo:) I wiem, że rozumiemy się także w tej kwestii:)

Gość ghjk
ja piernicze faktycznie wymyslasz. ciesz sie ze masz kogos kto cie kocha i mu zalezy na tobie. jakby lazil z kumplami,umawial sie z toba po czym nie przychodzil to bys pisala ze cham . jak jest dobry i sie stara dla ciebie to jest niemeski :o

Gość pannazmokraglowa
wiem ze fajny facet. tylko boje sie ze bedzie jak moj eks- nigdzie na krok isc nie moglam, sama nawet w domu dnia spedzic nie moglam (nawet zeby sie uczyc- do matury), na wszystko sie zgadzal (poza spedzaniem czasu oddzielnie), za wszystko przepraszal no tragedia. i dlatego moze cos sobie wymyslam bo nie chce go stracic i zaczac go "nie cierpiec" :/

Gość napój dla dzieci
takich problemów ludzie nie mają;) bajka na dobranoc ten topik:) W dzisiejszych czasach tak mało ludzi przeprasza... Wiec to naprawdę rzadka cecha.