Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herkatoe

Jak nie pies ani kot, to jakie zwierze do bloku???

Polecane posty

Gość Herkatoe

Takie zeby można bylo poglaskac, spac z nim, przytulac się??

Gość xcbfgbmjh
zadne ani swinki ani kroliki itp nie sa tak marde i kochane jak psy i koty, chyba tylko one rozumieja co sie do nich mowi no i nie musza siedziec w klatce :o

Gość Herkatoe
Ale szynszyla mial moj kuzyn i strasznie gryzl wszystko i musial miec wielgachna klatke. Chcialabym zwierzaka ktore nie smierdzi, nie robi duzo szkod i jest bezpieczne.

Gość mmmmmmmkji
świnka morska. Kochane są.

Gość Herkatoe
A jaki ten szczur jest duzy? Bez ogona ile ma cm? Czy sa rasy jakies szczurów? Czy to bez roznicy jakiego wezme?

zwykłego z zoologicznego:) jak chcesz mniejszego to samiczkę jak większego samca. Jak często cię nie ma w domu weź dwa (tylko na boga nie parkę bo one maja po 14 młodych co kilka miesięcy) Dwa samczyki np.jak ja mam, a szczury rosną spore, nasze chłopaki już na reku się nie mieszczą. Są spore, wielkości małego królika

Gość Herktoe
Wiecie co chyba wezme tego szczura jednak.. A mam jeszze panie.. czy taki szczu duzo brudzi i czy smierdzi? Zastanawiam sie nad szczurem badz fretka..

Gość ja mam szynszylka
jest słodki i puchay, odmiana black velvet- wyglada jak miś:) mam go od 6 miesięcy i zdązył sie nieźle oswoic, sam zbiega po schodach ze swojego pokoju do mnie, łazi za mną jak piesek i lubi głaskanie za uszkiem , pod bródka, podnosi łapki jak go głaskam, reaguje na imię, na "choć", "masz", "hop"... najwspanialszy zwierzaczek pod słońcem i bardzo towarzyski

Ja zanim się pozbierałam po śmierci naszego Rumka minęło z pół roku:(... ale teraz sa chłopaki. A szczury jak każde zwierzęta muszą sikać i robić kupę a jak inaczej, moje nie śmierdzą, lubią kąpiele:D wystarczy często zmieniać wiórki i po problemie:)

o właśnie jedzenie:) one jedzą dosłownie wszystko, ziemniaczki,chleb,owoce warzywa,moje ostatnio smażoną rybkę lub śledzie w śmietanie, nie dają mi skończyć jak trzymam ich na kolanach i jem:)

Gość Herbakoe
Słuchajcie a te wasze szczurki to lataja luzno po domu czy trzymacie w klatce? Np taki szczurek potrafi wskoczyc na kolana czy wchodzi na kolana i nie ma zdolnosci do wskakiwania? Np. pozwalacie mu wchodzic na stół jak cos jecie?Na blat w kuchn i? Czy szczurki lubia sie tulic ?

Gość HadesQ
ja polecam ci węża zobożowego lub węża mlecznego so bezpieczne mogą dziabnąć ale to bardzo żadko ale ogólnie to są bezpieczne ja sam mam zbożowego i pytona królewskiego