Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bratanica przygupiej cioci

podejrzewam że moja ciotka została oszukana na pielgrzymce

Polecane posty

czy na pielgrzymkach się coś płaci ? ciocia poszła na pielgrzymke i straciła kase w 6 dni bo płaciła za noclegi 25 zł, za kanimate w stodole 10 zł, za kąpiel pod prysznicem 5 zł + jedzenie itd dzwoni i płacze do telefonu że juz nie ma kasy :-O płaci sie ?

Ciocia pewnie kupila aktywacje w nowej sieci W Rodzinie bo wtedy moze dzwonic za darmo do TV Trwam i Radyjka co im sie pielgrzymi nie myja :)

:-) hej, jak to jest ? płacą czy nie ?

Gość MARNE PROWO
JW

Gość nie chadzam na pielgrzymki
ale ona jeszcze nie wróciła od 15 sierpnia? Pewnie się płaci bo kto niby rozdaje jedzenie za darmo? Nie mówiąc o zuzyciu wody pod prysznicem i użyczeniu karimaty. Czemu swojej nie miała? Za darmo to chyba nic nie ma...

weź mnie nie wkurwiaj że prowo potrzebuje odpowiedzi, pisze naprawde i jak zwykle nikt nie odpisze wolicie pisać na tematy jak wygląda moja pipa albo jem kupe ciotka znowu dzwoni i płacze raz mówi żeby po nią jechać a drugi raz że nie szlag mnie trafia :-(

bo ona poszła na pielgrzymke i myślała że tylko jedzenie będzie sobie kupować a pozostałe rzeczy będą za darmo, nigdy nie byłam i nie wiem okazało sie że dwa dni już nie je i jacyś ludzie jej pomagają to teraz ta wariatka wydzwania że ona nie chce ich łaski

U mnie, w mojej miejscowosci nocują pielgrzymi raz w roku. Śpią w domach mieszkańców i za nic nie płacą. Twoja ciocia śpi w domach czy w jakichś ośrodkach, hotelach? Jeśli w domach innych ludzi to nie powinna płacić :) I kto w ogóle bierze te kase od niej?;p

Gość karoolek......................
pewnie , ze sie płaci !! trzeba na głupolach zarabiac !!

nie wiem nigdy nie byłam na pielgrzymce i się pewnie w życiu nie wybiorę :) zadzwoń do parafii, z której ciotka wyszła, tam powinni podać ci regulamin pielgrzymi i udzielić odpowiedzi na wszystkie pytania swoją drogą ciotka też jest łamagą, skoro wyrusza na pielgrzymkę i nie ma za grosz informacji na temat organizacji

Gość skoro nie prowo
oczywiście ze się nie płaci, ludzie przyjmują pielgrzymów z dobrej woli:-) jedyna opłata to za autokar czyli cala za pielgrzymkę-jakieś 70zł...

myślę, że jacyś oszuści wyciągneli z niej kase bo zobaczyli że jest przygłupawa ---jest taka dziecinnie ufna płaciła za wszystko i teraz nie ma forsy muszę do niej jechać do Częstochowy 170 km w jedną stronę na dodatek cała rodzina do mnie dzwoni i drze morde że mam już jechać 😡 są tam ludzie którzy chcą jej pomóc ale ona nie chce ich łaski muszę się teraz zwolnić z pracy, kupić paliwo i jechać po tą idiotkę brak słów :-(

ciocia znowu dzwoniła że podsuneli jej jakis papier do podpisania no i podpisała, a tam była umowa kupna jakichc garków Ceptera za 5 tys. No i placze, że jej komornik zlicytuje mieszkanie

no i kolejny telefon ciocia zostala wspoludzialowcem konsorcjum polsko-katarskiego, ktore kupuje polskie stocznie za 6 miliardow dolarow :(

Gość hjgfjkjj
buahaha :D sikam :D

farsa telefonicza trwa właśnie się dowiedziałam, że ciotka zobowiązała się spłacić rosyjskie odszkodowania wobec polskich repatriantów zza Buga :-o podpisała nawet weksel na to, podobno 1 września Putin złoży jej podziękowania... a płacić kto będzie? ona! co za frajerka... :-(

a jeszcze jacyś księża się do niej dopieprzyli, że nie dała im "co łaska", czyli minimum 50 zł za przewodnictwo podczas pielgrzymki, bo sama by nie trafiła do Częstochowy

Gość jak poszła to i wróci
tą samą trasą :)

Gość bratanica przygupiej cioci.
Własnie wróciłam i cioci nie było - podobno ukrywa się w lasach przed komornikiem

Gość moja siostra
moja siostra byla na pielgrzymce i placila 100 zl przed wyjazdem na autokar i ubezpieczenie. i tyle. wziela sporo jedzenia ale i tak musiala kupywac. ale to tyle, za zaden nocleg, prysznic a tym bardziej spanie w stodole nie placila. chyba ktos naciaga ciotunie :P a co z reszta pielgrzymki? tez placa? bo jak tak to kupuje chate na trasie i zbieram haracz :D

Gość a moja siostra
wróciła z pielgrxzymki w ciąży i nie wie z kim

zdaje sie, ze pielgrzymka to sie skonczyla 15. a teraz to ciocia kasy moze nie miec jak zostala jeszcze sie modlic:P

Gość Anna 26
witam Was. wygralam 100zl za rozwiazanie quizu. zreszta sami sprawdzcie. nic nie tracicie tylko roziważcie. stowa piechota nie chodzi. pomyslalam a co mi zalezy........ podaje Wam linka bo niby dlaczego tylko ja mialabym zarobic? kazdy ma do tego prawo. pozdrawiam www.superquiz.pl/?t=1937