Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULINA-ZALAMANA

CAŁE NOCE NIE SPIE W CIĄŻY !!

Polecane posty

Gość PAULINA-ZALAMANA

WITAM JESTEM W 9 MIESIACU NIE SPIE PRAKTYCZNIE CALE NOCE ZASYPIAM MOZE O 6 RANO I SPIE DO 11 ALE JUZ NIE MOGE WYTRZYMAC JEST TO DLA MNIE TAKIE MECZACE .. CHCE MI SIE SPAC A NIE MOGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE POMAGAJA MI ZADNE ZIOLKA NAPARY MLEKO ANI WIETRZENIE POKOJU LEKARZ UWAZA ZE MUSZE TO ZNIESC !!!!!!! JESTEM ZDRUZGOTANA CO ROBIĆ :(:(:( WIEM ZE JUZ ZOSTALO NIEDUZO BO 3 TYG DO ROZWIAZANIA ALE CO JA BIEDNA MAM ROBIC CALE NOCE :(:(

Gość moze zamiast wietrzyc
pokoj przed snem, po prostu zastaw otwarte okno/balkon na cala noc, przeciez gorao jest...

Najgorszy minus - Dziecko ma przestawiony tryb nocny i dzienny. Też nie będzie spało w nocy..

Gość bukaa
Też tak miałam, ale przeczytałam gdzieś, ze po prostu organizm przyszej mamy przystosowuje się do nocnego czuwania przy dziecku. Najgorsze jest to, że mój syn ma prawie 7 lat, a ja dalej mam problemy ze spaniem. Ale może u ciebie nie będzie tak źle :) Więc nie przejmuj się, spij kiedy tylko sie da i korzystaj z ostatnich dni wilności ;) Życzę szybkiego porodu i zdrowego maluszka.

Obyś miała rację :) Moje koleżanki sprawdziły to na sobie i u każdej się sprawdziło - te przesypiające noce nie miały problemu z płaczącymi dziećmi w nocy, te które w nocy "sprzątały, siedziały na kafe, pracowały" miały rześkie dzieci o 2 giej w nocy

Gość Ja-..-
Ja tez nie spalam pod koniec ciazy a moja cora po skonczeniu dwoch miesiecy przesypiala mi cale noce. budzila sie raz kolo piatej dostala mleka i dalej spala

ja w ciąży dobrze spałam i moje dziecko teraz ma miesiąc też dobrze śpi tylko o 3.39 jest zawsze karmiona i spi dalej do 6.30

Gość mamulka kasiulka
Autorko!Nie martw się tym tak,bo tylko pogarszasz sprawę!!!;) Ja przed rozwiązaniem tez nie spałam całe noce,dopiero dan ranem (koło 5) zasypiałam i spałam do12 w południe!!! Synek urodził się i mimo że piersią go karmiłam juz jak miał 1,5 miesiąca spał od 22 do 6 rano.potem cycuś i spanko do 8 lub 9.A moje problemy ze snem w nocy zniknęły ;)Nie martw się-będzie dobrze!

Gość mamuśka a
u mnie klopoty ze spaniem wystapily juz ok 35tyg i z kazdym bylo coraz gozej. najpierw sie czesto budzilam a pozniej nawet nie moglam usnac czujac ze chce mi sie spac. jak juz usnelam to pospalam max godzine. po 7 jak juz meza do pracy wyprawilam to zasypialam i do 12 spalam jak dziecko. teraz mam niemowlaka wiec wstaje w nocy i po calym dniu roboty w domu i przy dziecku w nocu nawet dobrze spie chyba to przez zmeczenie

Gość Młodziutka mamuśka
A ja jestem w 14 tygodniu ciąży i już mam problemy z zasypianiem, mniej więcej od 12 tygodnia.