Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22mala

czy faktycznie jestem szmata?

Polecane posty

Gość 22mala

mam 22 lata. bylam z moim bylym 3 lata rozstalismy sie 2 miechy temu. poznalam nowego faceta- mateusza, ale oczywiscie traktuje go narazie jako kumpla, przez 2 miechy nawet sie nie pocalowalismy itp. poprostu jest nam super w sensie kino piwko i inne rozrywki, tylko jest jeden duzy mateusz to kumpel mojego bylego;/ dlatego tez mam takie zachamowania....ale wracajac wczoraj poszlam ogladac do mateusza filmy nie milam jak w sumi wracac a zasiedzilismy sie i spalam u niego, spalismy w jednym lozku i nagle sie do mnie przytulil-zaznaczam tylko przytulil jak mi tego cholernie brakowalo przytulilam go lapkami i tak zaSNELISMY....DZIS rano moja matka dzowni i wyzywa mnie od k**ew ze jak moglam u niego zostac ze on wszytko powie bylemu i ze nie bede miala szans na powrot ze on i tak powie wszystkim ze dlam mu d**y.....boze czuje sie jak szmata;a((( czy faktycznie zle zrobilam zostajac na noc?

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie, nie zrobiłaś nic złego, poznaj najpierw faceta by się przekonać co nim naprawdę kieruje i jaki jest zanim pozwolisz mu na cos wiecej

Gość Lulu M
... nic złego nie zrobiłaś. To że rozstałaś się z facetem nie znaczy że masz siedzieć w domu i ryczeć nie wiadomo o kiedy... Ps. a swoją drogą jak matka może powinna tak mówić o własnym dziecku?

Gość 22mala
ale mama nie daje mi spokoju mowi ze jestem szmata ze jak moglam u niego spac co se moj byly o mnie pomysli...bylego mam w dupie po 3 latach powiedzil mi ze nie ma wobc mnie planow ze ocajta sie za 8 lat bo robi kariere bolalo mni to rozstanie ..a mojej mamie na nim zalezy bo to tak zwana dobra partia.....a mateusz pomogl mi przetrwac wyciagal do kina spacer itp...jednak teraz jak se mysle mam wyrzuty sumienia ze go w nocy przytulalam

żyj swoim życiem a nie życiem jakie widzi dla Ciebie matka, tylko tak będziesz szczęśliwa

gdyby moja matka wyzywała mnie od k..... i szmat to bym zerwała z nią wszelkie kontakty

Gość 22mala
moja matka jest chora dopoki sie nie dwiedzila ze ten mateusz i moj byly to kumple bylo ok a teraz ciagle mi gada ze jestem szmata ze jak moge sie spotykac z kumplem bylego a co dopiero spac ....co tn byly se pomysli k,urde jak mnie to meczy ze to ja ciagle jstem obwiniana a moj byly jak mi zmarnowal 3 lata to wszytko ok;/

Gość a czy TY
faktycznie nosisz sie z zamiarem wrocic do bylego?,czy to Twoja matka tego chce?,bo czegos tutaj nie rozumiem.

Gość 22mala
tylko moja matka chce powrotu do bylego bo to najlpsza partia w miescie a moj byly to mamisynek matka do niego dzwonila z zapyatniem jakie ma dzis gacioszki bo robi pranie po 3 altach chcilam czegos powazniejszego to on powiedzil ze mu mama nie pozwala dopiero cos kolo 30 stki moze ze mna zamieszkac itp. boze przez to gadanie od 2 godzin czuje sie jak szmata bo spalam z nim wtulona;/

No niestety, ale w życiu trzeba być trochą egoistą/-ką i olać to co mówią bliscy. Twoje życie, Twoja sprawa, nie przejmuj się tym. Nie masz 15 lat, żeby matka Ci mówiła co masz robić i z kim być. To chyba oczywiste, prawda?

przytulilas sie do niego bo ci tego brakowalo to nie jest nic zlego...a rozmawialas z nim po tej nocy?

Gość nic innego ci nie pozostaje
jak tylko jasno powiedziec mamusce,ze nie masz zamiaru do niego wracac,i niech cie na sile nie uszczesliwia,a moze twoim kosztem chce zaspokoic swoje chre ambicje?,tez o to zapytaj,i nie pozwol zeby matka ukladala ci zycie,jestes doroslym i wolnym czlowiekiem,a skoro matce sie to nie podoba,to niech sama sie z nim zwiaze. boze,co za egoistka z tej twojej matki! dziewczyno! pierdolnij piescia w stol i sie nie daj szantazowac. znajdz sobie chlopaka,albo sie w dalszym ciagu spotykaj z obecnym skoro dobrze sie czujesz w jego towarzystwie,poznacie sie blizej i kto wieeee? skoro definitywnie zamknelas pewien rozdzial twojego zycia,to zacznij nastepny,i nie odwracaj kartek. powodzenia.

Opanuj się. Co ich obchodzi? Dorosła jesteś i możesz nocować gdzie ci się podoba. Skończyłaś związek z pajacem, to teraz korzystaj z życia. Matka która tak się odzywa do córki powinna się zastanowić nad sobą... Moim zdaniem powinnaś przestać z nią gadać. Rób to co sprawia ci przyjemność i nie oglądaj się na innych.

Gość a dlaczego zaraz
Weszłam i nie czytając miałam ci przywalić: jesteś. Ale przeczytałam i piszę NIE JESTEŚ.

Gość noo noo noo szał ciałD
no przeciez nie wierze:D na kafe jeszcze nikt nie napisał ze jestes:D buuuhaaa haa ale zaraz sie na pewno zacznie:P

czemu mialabyś być szmatą?! i w ogóle co to za matka,że cię od kurw wyzywa jak ona nie wie co się działo( a nic nie zaszło między wami) ?! poza tym nie jesteś z byłym i nie musisz mieć obaw,że ktoś nazwie cię szmata :) nie przejmuj się,a mamusi wytłumacz,że nie jesteś dzieckiem i żeby nia wbijała na ciebie jak ja nielubianą koleżanke,bo nic nie zrobiłaś. chyba lepiej że nie wracałaś w nocy, bo mogłoby ci się coś stać

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam przez jej gadke cholerne wyrzuty sumienia : moze nie powinnam spac z nim w jednym lozku i sie przytulac cala noc tylko isc spac do goscinnego, moze faktycznie wyszlam na jakas latwa co sie tuli do byle kogo i zostaje u byle kogo na noc;/

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jedyne co sobie zarzucam to to ze zlapalam go kilka razy za reke jak wracalismy i to spanie moze on se mysli ze jstem jakas lawa laska teraz a ja tak bardzo chialam zeby byl narazie moim kumplem traz to nadzije mu chyba zrobilam na cos wiecej?

Gość ale to jest chyba twoj nowy
chlopak , nie mozesz byc taka oziebla :D i nie przytulac sie

Gość sylwia_sylwia
dziewczyno nie przejmuj się mamą bo nie ma czym. MAsz 22 lata i jesteś WOLNA masz prawo robić co chcesz. Poza tym tylko sie przytuliliście, nic więcej. Z tego co mówisz to twoj byly i twoja matka są siebie warci. Powiedz jej zeby sie nie wtracałą. NAWET GDYBY BYŁY wrócił do ciebie to i tak nie bedziecie szczesliwi. Nikogo nie da sie zmusisc o milosci, a twoja matka jest egoistką, mysli tylko o potrzebach materialnych a nie o twoich uczuciach. NIE PRZEJMUJ SIE

nie jesteś szmatą a z matką poważnie porozmawiaj, nie wiem jak mogła cię tak nazwać, nie zrobiłaś nic złego!

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale chyba dobrze mysle ze przez to przytulanie zrobilam mu nadzije na cos wiecej widujemy sie praktycznie co drugi dzien od 2 miesiecy i on ciagle pisze itp. ja mu mowie ze tylko kumpel i nic wiecej bo chcial mnie zabrac do zakopanego ...ale teraz pewnie przez to przutulanie mysli nie wiadomo co;/

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale mam balagan w glowie;/

Gość jak mnie
takie glupie mlode kurweki wurwiaja najpierw lapie za reke tuli sie maca a potem ma wyrzuty sumienia!