Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noowwa mama

Sciagnelam pokarm-za ok 4 godziny musze go podac - w jakiej temp???

Polecane posty

Gość noowwa mama

Kurcze. dziewczyny prosze Was o pomoc. Jestem mama miesiecznego Szkraba. Wlasnie sie dowiedzialam, ze koniecznie musze byc dzis w pracy (naprawde to konieczne) i nie bedzie mnie ok 4 godzin. Moja Mama zostanie z Mala. Wlasnie sciagam pokarm. Mama poda go Malej za jakies 4 godziny. Gdzie on ma stac przez te 4 godziny???? Jak pozniej sprawdzic jaka ma temp??? (podgrzewacza nie mam) Ratunku!!!!!

A przez ten czas pokarm powinien stać w lodówce, można go odgrzać wstawiając butelkę do garnuszka z gorącą wodą - co chwilę sprawdzać temperaturę. Nie trzeba mieć podgrzewacza, bo on działa dokładnie tak samo ;)

Gość noowwa mama
a co to znaczy za zimne lub za cieple???????? Kurde, boje sie ze bedzie za gorace lub za zimne. A moge trzymac je w temperaturze pokojowej (czyalam, ze do 10 godzin mozna) i podac bez podgrzewania????

To chyba logiczne, że temperatura pokojowa różni się od temperatury twojego ciała o ok. 10 stopni nie? No to chyba nie możesz.

Chyba że u ciebie jest 35 stopni ale wtedy ja bym nie podała dziecku mleka stojącego w tej temp. przez 4 godziny