Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_ 21

Problem ze współżyciem

Polecane posty

Gość zaniepokojona_ 21

Witam, mam 21 lat i od 2 lat jestem w związku z 23 letnim facetem... kochamy sie bardzo i zdecydowaliśmy się a właściwie ja sie zdecydowałam na sex. Niestety mój partner nie może wprowadzić członka do pochwy :( jestem tym załamana, próbujemy już od dłuzszego czasu i nic.... czy coś ze mną nie tak? dodam, że moj facet nie jest prawiczkiem.... pomóżcie

nie mam pojęcia - Ty jako dziewica jesteś pewnie ciasna na maxa a on.. hmm.. może jest za mało sztywny skoro macie taki problem... może musicie popracować nad tym żeby odpowiednio go podniecić... naprawde nie wiem.. może pójdź do swojego gina z zapytaniem.. aaaa no i oczywiście Ty tez powinnaś być dobrze podniecona żeby się tam nie zaciskać zanadto.... może popracujcie nad grą wstępną... nie wiem...

Gość zaniepokojona_21
z podnieceniem nie ma u nas problemu, ja jestem mokra na maxa a on sztywny. Problem chyba tkwi w mojej głowie, bo gdy tylko zaczynamy próbowac to ja sie stresuje, denerwuje i nic z tego nie wychodzi :/ juz nie wiem co robic....tak bardzo go pragne....

Gość zaniepokojona_21
a to że jestem ciasna to akurat prawda :( ale to chyba normalne, kazda dziewica jest ciasa, pochwa przeciez sie rozciąga...

Gość zaniepokojona_21
dzieki Ania za rady, ale tego tez probowalismy :/ dopoki nie zaczniemy probowac jest bardzooooo ok, jestem podniecona, mokra, kochamy sie oralnie i w ogole. Na jakis czas postanowilismy przestac probowac i dac sobie troche czasu. Postanowilismy ze jak do kona roku nam sie nie uda to pojde do lekarza, moze to jakas wada budowy pochwy? albo gruba błona? sama juz nie weim, ale stesuje sie tym i to tylko utrudnia wszystko....

Wiesz co.. ja bym nie czekała tylko dla własnego spokoju poszła z tym do gina już ... jeśli ginekolog powie że w budowie jest wszystko ok wówczas bym proponowała sexuologa - taka wizyta naprawdę może pomóc i mówie z doświadczenia bo mam kumpelkę która miała blokadę psychiczną na sex i sexuolog bardzo jej pomógł :) Ale najpierw idź do gina i nie czekaj - po co się tym przejmować, lepiej od razu wykluczyć pewne rzeczy :)

Gość a może taaaaak
prawdopodobnie pochwica (mimowolny skurcz pochwy).. nie przejmuj się, to nie takie straszne jak się wydaje, tak jak wspomniała przedmówczyni może nie wypada tego doradzać ale mi pomógł alkohol i duże zdecydowanie faceta. Bolało jak diabli ale tylko przez ułamek sekundy który szybko poszedł w niepamięć. Mówi się nic na siłę, u mnie jednak siła i zdecydowanie faceta pomogły .. a miałam paniczny lęk przed współżyciem, choć baaardzo tego chciałam. to był przepiękny pierwszy raz..

Hej Awe ;) u mnie dobrze całkiem... Misiek był co prawda tylko na weekend ale lepszy rydz niż nic :D zaczyna się coś ruszać na rynku nieruchomości więc może uda mi sie mieszkanie sprzedać :) a co tam u Ciebie? :)

Gość zaniepokojona_21
no wlasnie ja nie odczuwam bolu, bo nigdy nie pozwolima mu sprobowac az tak bardzo zeby zabolalo... :/ pewnie problem tkwi w mojej glowie

Gość freshyetghnstttA ja
A ja mam pytanie, czy wystające wargi sromowe mniejsze (nie mocno) mogą być w takich sytuacjach problemem? ze facet nie umie włożyć?

Gość może to wydać się śmieszne
mam podobny problem tylko, że ja już sypiam z moim facetem od 4 lat ale też ma zawsze problem aby wsadzić mi swojego członkaKiedys posmarowałam pochwe kremem firmy ziaja masło kakaowe i podziałało teraz zawsze przed sexem go nakładam i naprawde jest super :D

Gość zaniepokojona_21
może to wydać się śmieszne rozumiem ze sie wam udalo? a długo probowaliscie?

bez kremu nie wchodzi nie mówie,ze koniecznie musi być ten ale mnie np. po jakimś innym zaczyna piec ale kazda kobieta ma inaczej Niby jestem mokra on twardy a wejść nie chce Raz nawet było tak, że musielismy zrezygnować z kochania się ;/

Gość zaniepokojona_21
rozumiem.... no nic bedziemy jeszcze probowac, ale szczerze powiem ze jestem tym troche zalamana....

Dobrze bedzie, z początku zawsze jest trudno i każda kobieta ma inaczej Ja np. przez ponad 3 lata orgazmu nie miałam dopiero od niedawna mam

Gość zaniepokojona_21
nad orgazmem trzeba pracowac i przychodzi z czasem..... juz to mnie nie martwi, chce poprostu zeby sie udalo, a orgazmy mam cudowne z sexu oralnego....

Gość zaniepokojona_21
nikt juz sie nie wypowie?

dokladnie rozumiem, o co Ci chodzi - mialam to samo. Kiedy chcielismy zaczac wspolzycie (z moim obecnym mezem) tez nie udawalo mu sie wejsc, byly pieszczoty i wogole, ale do samej penetracji nie dochodzilo - nie mogl wejsc. bylo wiele prob i nic. to nas bardzo dziwilo, a mojego partnera bardzo sterosowalo przez co jeszcze trudniej bylo. oboje wczesniej mielismy partnerow i nie bylo takich problemow nigdy. i w koncu ktoregos dnia tak po prostu sie udalo i udaje do dzis (juz ladnych pare lat), pozniej nigdy nie wrocily te problemy i do tej pory nie wiemy co bylo tego przyczyna - czasem to wspominamy i sie smiejemy wspolnie

Gość marchew 23
mialam to samo. straszny bol. pochwa ciasna do granic... nawet palec sprawial mi bol.. pierwsze kilka razy bylo okropnie bolesne.. za kazdym razem zreszta boli mnie mimo ze jestem b wilgotna i podniecona. dlatego zawsze na poczatku ja siadam na nim. tak jest mniej bolesnie. albo ja na plecach on przodem do mnie a moje lydki oparte o jego ramiona. aha. pamietam ze za 1 razem (prawie mdlalam z bolu-powaznie) moj chlopak mowil mi jak bb mnie kocha i w ogole takie czule slowka. b pomoglo.. powodzenia!!

a mnie 1 raz wcale nie bolal - chloapak do dzis nie wie, ze mnie zozdziwiczyl - z innymi tez nie maialam problemow tylko z tym jedenym, ktory sie okazal tym jedynym do konca

Gość zaniepokojona_21
dzieki :) mam nadzieje ze i w naszym przypadku sie uda. A jaka pozycja jest najlepsza do pierwszego razu? taka która ułatwia wejscie. Poradzicie cos?

klasyczna - Ty lezysz na plecach, on na Tobie te opisane wyzej (na jezdza) powoduja, ze facet glebiej w Ciebie wchodzi wiec moze bardziej bolec

Gość zaniepokojona_21
no tak klasyczna powinna być ok, ale chyba lepiej ugiętymi nogami i na maxa rozszerzonymi..... ehhhhh co za problem :/ beznadzieja