Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula15919

Bije mnie chłopak... ale to jeszcze nic.

Polecane posty

widze jakąś marną prowokacje :O dziewczyno do książek a nie piszesz idiotyczne teksty chociażby że telefon czy fajki są gorsze od tego ze Cie koleś bije :O Fajek można sie wyprzec a telefon to nie zauwazyli ze go nie masz :O :/ Głupota ludzka nie zna granic ..

Gość takie tam duperele
Cierpisz na syndrom ofiary i sama sobie z tym problemem nie poradzisz. A to co robi ten Twój niby chłopak jest KARALNE. Musisz szukać pomocy! W każdej komendzie policji znajduje się wydział prewencji i patologii dzieci i młodzieży, tam na 100% Ci pomogą. Najlepiej gdyby sprawę zgłosili Twoi rodzice. MUSISZ IM POWIEDZIEĆ. Wiem, że się boisz ich reakcji i pewnie Ci wstyd, że ten szczeniak tak Cię traktuje. Ale to on powinien się wstydzić a nie Ty! Pomóc może Ci także szkolny pedagog, psycholog, dyrektor szkoły a w zasadzie powinien każdy kto wie o tej sytuacji. Jeśli się nie uwolnisz stanie się tragedia :(

Gość nieścisłości biją po oczach
"Wczoraj dostałam pięścią w twarz." "Dziś zostałam wytargana za włosy uderzona parę razy w twarz i dostałam pięścią w klatkę piersiową." ------------- "... nie widać u mnie na twarzy śladów bicia. Mam tylko na nogach i rękach. " Nie sądzę, że autorka wie o czym pisze :O

Gość Autorko zyjesz jeszcze
Co tam u Ciebie? jakies zmiany?

Gość muchi paluchi11
wie co pisze, mój były chłopak robił to samo i nie było nic widać, bo wiedział jak robić żeby nie było widać. Dziewczyno zostaw go jak najszybciej. Zgłoś się na Niebieską Linię jeśli nie chcesz do rodziców, wejdź na ich forum, pomogą /Ci. Bo z twoim chlopakiem bedzie jeszcze gorzej, idz na obdukcje i zglos sie na policje musisz to definitywnie zakonczyc!!!!