Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jatubasia

on nie chce

Polecane posty

mam problem... nigdy nie mialam temperamentu, zawsze wolno sie rozkrecam. Mój maz mial zawsze o to pretensje. Nagle 3 miesiace temu cos mi sie poprzestawialo i zaczolam miec ochote 2 razy dziennie i tak wlasnie zaczelismy to robic... ale sielanka nie trwala dlugo, teraz on zaczal unikac seksu. Po 5 dniu abstynencji i unikania mnie spowrotem nie mam ochoty i jestem tam sucha...

Gość u nas było tak samo
najpierw ja nie chciałam, wystarczał mi raz na tydzień, a potem zaczęłam go molestować dwa, trzy razy dziennie, aż zaczął mnie unikać :) po rozmowie okazało się, że on po prostu tyle nie może, praca, obowiązki, stres i chłopakowi tak często nie staje. Musicie wypracować jakiś kompromis - my stanęliśmy na tym, że najpierw kochaliśmy się raz dziennie, ale to ja byłam tą aktywniejszą stroną, a teraz dodatkowo w weekendy kochamy się dwa razy dziennie, ale już oboje jesteśmy tak samo aktywni - trening czyni mistrza :)

ale mam wrazenie ze raz dziennie to dla niego zbyt duzo... a ja mam tak ze jak raz mi sowie nie to potem przez tydzien ja nie moge...mam jakies dziwne opory

Gość ujutjt6
jatubasia :-) co ty obojniak,ze piszesz"zaczołam :-) kobieto,ty o seksie nadal nie mysl,tylko o nauce :-) zaczęłam I czasami nie pisze,ze po prostu pomyliły Ci sie literki,bo "o" lezy znacznie dalej od "e":-)