Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liliana88

Nie wiem kogo zaprosic ze znajomych.

Polecane posty

Gość dlaczego straszne bo nie wiem
??

Gość botylkooo
No bo to były jej przyjaciółki, które przez lata by bardzo ważne dla niej, no i co z tego, że teraz już jest inaczej, często tak w życiu bywa, że ludzie się rozjeżdżają i kontakt się urywa, ale dla mnie to nie znaczy, że już ich nie znam...Nigdy nie rozumiem po cholerę prosić jakieś prawie obce osoby z pracy, które nic o Tobie nie wiedzą, z który wymienia się jakieś lakoniczne komunikaty...

Gość no bo teraz widocznie byla
bardziej zwiazana z tymi osobami. Skad wiesz, ze wymieniaja ze soba tylko "lakoniczne komunkaty"... ;) To ze kiedys sie mialo przyjaciolke, nie znaczy ze nie mozna miec innej. Zresztya w ogole mozna nie miec. mozna przyjaciolke wymienic na grono fajnych znajomych. Nic w tym strasznego nie widze. moze nie chciala zapraszac kogos z kim juz teraz nie ma dobrego kontaktu ;)

zapros wszystkich i tak pewnie duzo osob odejdzie a pozniej bedziesz plakac ze bedziesz miec male wesele:P u nas zaproszonych bylo 165 osob z czego przyszlo 115 osob jakbym wiedziala ze az tyle odpadnie to bym zaprosila jeszcze paru znajomych z 8 kolegow mojego meza nie przyszlo 4 z osobami to 8 osob

Gość ko............................
Troche lipa, jakbym miała robic wesele tylko dla rodziny, to chyba bym nie robiła....