Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Proszę o opinie na temat tej tuniki!

Polecane posty

Gość jsdkhkjad
Jak dla mnie extra!!! ale czy bedzie Ci pasowala to trudno powiedziec.

Gość do blondu pasuje ale do jasnej
cery - wcale. Zginiesz w tej sukience.

Właśnie o to się trochę boję. Że ta tunika mnie 'pochłonie' i będę wyglądała w niej jak sierota:o Teraz póki jest jeszcze lato, staram się opalać i moja skóra nabrała odcienia brzoskwiniowego, ale przez większą część roku jestem blada:o Mam co prawda balsamy brązujące, ale zostawiają smugi, a solarium raczej odpada...

Gość fajna okoookkk
właśnie czerń wygląda pięknie z jasną karnacją;) Dla mnie to jest traghidia jak dziewczyna cała w zcerni, włosy też i gęba z solarki przypalona na pomarańczowo wtedy wgląda okropnie. A jak dziewczyna ma jasną karnacje, czarne bądź blond włosy i ubrana na czarno to wygląda pięknie, wtedy najlepiej czerwoną szminkę, żeby twarz troszke podkolorować i oko mocniej zrobione i jest super;)

Gość wandaaa
Co prawda nie wchodzi mi ta tunika, ale jeśli chodzi o czerń - w czerni wygladają dobrze złote blondyny o oliwkowej cerze. Blada osoba jest przytloczona, wygląda niezdrowo.

Fakt, czarnula po solarium ubrana na czarno to też nie bardzo. Ale osoby blade też nie najlepiej wyglądają w czerni. Choć mam kilka koszulek czarnych i wyglądam w nich w sumie ok. Ale to t-shirty. A w czarnych sukienkach mi brzydko:o

Gość mi sie nie podoba
wyglada tandetnie

Gość czern i jasna karnacja to
akcesoria truposza!!!!postarza i to niemiłosiernie!!!widać kazdą niedoskonałosc cery...