Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lubie maj i kwiaty

problem z soczewkami kontaktowymi

Polecane posty

Go艣膰 lubie maj i kwiaty

nosze je juz ladnych kilka lat i od ok pol roku mam problem. na poczatku myslalam, ze to oko mnie boli, tak u gory. jednak okulista stwierdzil, ze to powieka, ze jest jakis stan zapalny - jakby takie babelki pod powieka i ze to czesto u noszacych soczewki. mialam krople zaditen, ktore pomogly. po 2 miesiach problem powrocil i znow uzylam zaditenu. minely znow 2 miesiace i znow czuje tam bol. mial ktos podobnie? moze odrzucic soczewki calkowicie???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rgtyh
a moze isc jeszce raz do lekarza?

Udost臋pnij ten post

Ja nosz臋 ju偶 kilka lat i jak do tej pory nie mia艂am problem贸w. A dbasz odpowiednio o higien臋? Tzn zmieniasz codziennie p艂yn, czy艣cisz soczewki pocieraj膮c je? Myjesz przede wszystkim r臋ce przed 艣ci膮gni臋ciem lub za艂o偶eniem soczewek? Zawsze zmywasz makija偶? Przyczyn膮 mog膮 by膰 kosmetyki kt贸rych u偶ywasz, niekoniecznie soczewki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie maj i kwiaty
dbam i o soczewki i o higiene podczas sciagania i zakladania soczewek. z tego co mi mowil ten okulista w tedy, to jest to jakis rodzaj alergii (???) i takie tez krople zapisal, bo na ulotce bylo napisane, ze krople sa antyalergiczne. zapisalam sie innego lekarza, zobaczymy co powie, ale to dopiero za pare dni. a poki co dalej szukam osob z podobnymi objawami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie maj i kwiaty
aaaa i mowil jeszcze to czesta przypadlosc noszacych soczewki, ale w sumie to nie wiem.

Udost臋pnij ten post