Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyparta do murku

Mój facet chce dziecka a ja...

Polecane posty

Ja znam taka parę co też tak bardzo chcieli dziecko dodam ze byli ze sobą 9 lat. Dziecko sie urodziło mieszkali razem on na temat slubu przestał mówić i tak sobie zyli az tatuś stwierdził ze ma dosc i ona została samotna matka. Nie uważam, że trzeba mieć slub ale ja bym sie na dziecko bez niego nie zgodziła. To troche ryzyko

Gość ani moherem nie jestem
ani za slubem specjalnie tez nie. Wlasciwie to dobrze mi tak jak jest i wrecz nie chcialabym za maz wychodzic. Podoba mi sie zycie "na kocia lape". Ale wiem jednak, ze jakbym miala urodzic dziecko z moim partnerem to bezwzglednie chcialabym slubu. Zalozylabym rodzine i kazdy by sie inaczej nazywal, idiotyzm... Albo problemy w szpitalu, bo tego czy tamtego nie powiadomia. Albo z dziedziczeniem nie wiadomo co i jak.

Gość przyparta do murku
chyba musze skoczyc do lekarza po tabletki bo nic nie stosuje

Gość taka moja rada
Mnie to spotkało. Mój też chciał dziecka, a ja nie. Długo mnie dręczył, wyzywał od egoistek, obrażał i fochał kiedy się zabezpieczałam, aż w końcu się zgodziłam. I wiesz co, myślałam, że będzie dobrze, że wszystko się ułoży. G. prawda. Urodziłam i nienawidziłam samej siebie za to, że mu ustąpiłam. Spier...am sobie życie, sobie i dziecku. Nie potrafiłam go pokochać. To co pierd...ą, że jak urodzisz i zobaczysz dziecko, to go pokochasz, to jakaś bujda. Nic takiego nie nastąpiło. Jestem bardzo nieszczęśliwa z tym, że się zgodziłam. I Ty się nie zgadzaj, skoro tego nie chcesz. Nie zrób sobie i dziecku krzywdy i całemu związkowi, bo to się wszystko potem odbija.

Gość anastazja990
a ja jestem 2 LATA po ślubie i dalej dzieci nie mamy! ja studiuje, pracuje, budujemy dom i potem bedzie dziecko-tak jak normalny cz łowiek- 22 lata mam, a mąż 28.

Gość przyparta do murku
wczoraj obraził się jak nie chciałam sie kochac (wie że zbli żają mi sie dni płodne)

Gość i tak Ci zrobi

Gość mama tez
kobieto-jesli chcesz poczekac to poczekaj. Nie daj sie mu szantazowac. Zalatwienie slubu zajmie az 2 lata? Moi znajomi zalatwili slub w 3 tygodnie bo on wyjezdzal za granice. Zawsze znajdzie sie jakis znajomy ksiadz jednej ze stron :) A przeciez mozna tez wziac cywilny. Po drugie masz DOPIERO 23 lata. Dziecko to zobowiazanie. Wielka milosc i radosc,ale to juz nie to samo co wczesniej. Przemysl to sobie. Moze bedziesz chciala jeszcze sie uczyc-nie znam Twojej sytuacji,ale w tym przypadku na pewno latwiej bedzie bez dziecka. Ja mam 32 lata, pol roku temu urodzilam dziecko, za niedlugo mysle o kolejnym i nikt mnie do tego nie zmuszal wczesniej. Przedtem byl moj czas na zycie, samotnosc, dojrzewanie, zwiazek. 4 lata razem-on chce dziecka (tak jak chcialby jakiegos prezentu) a zadnych deklaracji malzenskich nie ma? Oswiadczyl Ci sie?

Gość przyparta do murku
slubu narazie nie bedzie bo dopiero był mojej siostry i rodzice nie maja kasy, sama tez az tyle nie mam, dlatego min 2 latka trzeba poczekac. No cóż zareczyn tez nie było

Gość zgodzisz sie a pozniej bedzies
pisała ze zmarnowałas sobie zycie

Gość to jestesmy w takiej samej
sytuacji