Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuna83

Młode mężatki łączcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam! Moje drogie należę do grupy młodych mężatek, z czego jestem zadowolona. Temat zarzuciłam, bo uważam, że mamy tu o czym poplotkować :) Napiszcie kochane, jak Wam się układa, czy mieszkacie z teściowymi i jak tam sprawy łóżkowe

Otóż wyszłam za mąż jakieś 2 miesiące temu. Mieszkam na razie sama z mężem, choć za rok dwa może sie to zmienić, bo teściowa powraca ( zajmuje się domem i bobasem u córki) Jest to starsza osoba 65lat.. A wy jak sobie ułożyłyście sprawy ?

Ale to miał być temat dla młodych stażem mężatek. Bez wygłupów!

Gość maniczek 22
arojnku zrob mi loda z polykiem

No i odzywają się tu nieproszone osoby... Wypad skoro nic moądrego nie napiszecie !!

Gość Domisiaczka
to może i ja sie dopisze . po ślubie jestem 3 miesiące mieszkamy sami teściowa na szczęście mieszka za granicą , a sprawy łózkowe . hmmm ... kwitnąco

Gość MAŁRYCY
Jakich kurwa mlodych? Masz 26 lat i uwazasz sie za mloda? Hahaha, a ten cellulit pod oczami to skad kurwa wzielas? Powiew mlodosci???

Gość augula
a ja bede mezatka za dwa miesiece :)) i juz tylko na to czekam, mieszkac bedziemy sami bo mamy mieszkanie ktore bedziemy lada dzien remontowac tak wie wszystko ukada sie cudownie ;))

Gość MAŁRYCY
Aha, jesli chodzi o mlode malzenstwa to na co liczycie? Pierwszy rok wspanialy, pozniej zajdziesz w ciaze (jesli juz nie jestes), przytyjesz 20kg, maz nie bedzie chcial Cie dotykac i zacznie chodzic na boki, Ty sfrustrowana zaczniesz zabawiac sie ogorkiem (moze cukinia, bo po porodzie bedziesz miala wielka pizde). No i tak konczy sie szczescie! Powodzenia, pozdrawiam!

MAŁRYCY ale ty jesteś głupi...Pojęcia nie masz nawet jak twoja głupota razi... Ja jako młoda mężatka mowie że jesteśmy najlepsze :)

Gość augula
debil jestes i tyle albo wychowales sie w takij rodzinie malrycy ze tylko takie wzorce wyniosles, z takim podejsciem do zycia to bedziesz ruchal gumowa lale bo na nic nikt z toba nie pojdzie, zal mi cie bo marnie skonczysz z takim swiatopogladem

Gość MAŁRYCY
Oj kadlub kadlub. Na razie oczywiscie, samo szczescie ;). Powodzenia dalej. A najlepsze to mozecie byc, w zdradzaniu meza i gotowaniu.

żal ci pewnie dupke ściska że tobie pozostają gumowe lale albo takie którym się płaci... w twoim przypadku będziesz musiał pewnie słono płacić...

Gość MAŁRYCY
Nigdy nie zaplacilem i nie zaplace za seks, gumowe lale tez odpadaja, bo lubie pogadac po jebanku. Chyba jednak Tobie zal dupe sciska, no ale to juz nie moj problem. Chuj z Toba, pozdrawiam! HEJ!

Gość MAŁRYCY
Przyjaciel in spe, w takim razie pozazdroscic, jak widac niektorym sie udaje. Ale tym dziwkom z kafeterii z celulitem na mordzie nie wroze wielkiej kariery.

Gość gumih
Malrycy - co z Ciebie za jełop, nie odzywaj się w temacie gdzie masz nic do powiedzenia, a słownictwo masz z pogranicza dresa pijącego tanie wino pod klatką. Ja z żona jesteśmy 2 msc po ślubie, mieszkamy sami, pracujemy, jest ok

Dziewczyny racja ! Na erotycznym nie znajde nic mądrego... przenoszę temat na UCZUCIOWY :I

Małrycy - widac zes dzieciak i wierysz w te bajki ktore kolega na dworcu PKP Koluszki opowiadal, ze po porodzie peezda robi sie jak studnia. :D :D :D Masz jeszcze jakies ciekawe bajki w zanadrzu ?