Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalinda 456

czy on mnie zdradza?

Polecane posty

Gość rozalinda 456

nie jestem pewna, znalazlam kilka nagran na jego komputerze. potrzebuje pomocy kogos kto sie na tym zna.

Gość znajacy sie
jakie to nagrania

Gość gumih
to że facet ma filmiki z gołymi laskami nie oznacza że Cię zdradza

Gość rozalinda 456
on jest na tych nagraniach. ale nie jestem pewna kiedy byly zrobione. data moze nie byc wiarygodna. ale wydaje mi sie za na jednym z nich uzywa nowego tel. nie widac za dobrze. powiedzial mi ze czesc plikow, ktore ma na kompie byly przeniesione ze starego dysku i daty moga byc pomieszane. na innym nagraniu z tej samej kamery widac nowe pliki, a na nim jest juz sam.

Gość rozalinda 456
nie chce go o to pytac. musze sama dojsc do prawdy, ale nie wiem jak. potrzebuje pomocy.

Mimo to, spróbuję ci pomóc. Otwórz aplet właściwości poszczególnych plików wideo - tych które cię interesują - i sprawdź datę ostatniej modyfikacji. W ten sposób dowiesz się kiedy te pliki zostały utworzone. W tym celu należy kilknąć na dany plik prawym przyciskiem myszki, a następnie kliknąć pozycję "Właściwości".

Gość rozalinda 456
to dalatego, ze jestem zdenerwowana. czy na nagraniu z kamery w komuterze mozna cokolwiek powiekszyc? ccialabym powiekszyc ten telefon.

Gość sylwia_sylwia
zapytaj sie go wprost i zobacz jak zareaguje. Poza tym co to za nagrania? co on tam robi?

Gość rozalinda 456
jezeli chodzi o date - to tak jak napisalam. powiedzial mi ze czesc pilkow ze starego dysku przeniosl na nowy, dlatego daty sa inne niz w rzeczywistosci. te plikimogly byc utworzone pare lat temu, a data modyfikacji jest nowa. czy to mozliwe?

Gość rozalinda 456
wlasnie o to chodzi, ze nie chce pytac wprost. chce sama dojsc do prawdy. on zawsze bedzie mogl cos wymyslic. sa 4 pliki. na 2 jest z inna kobieta.

Gość rozalinda 456
czy ktos potrafi mi pomoc? co powinnam zrobic? czy to co powiedzial mi o dacie jest mozliwe?

Gość a co za różnica
kiedy były robione? jeśli są stare to niby dlaczego je trzyma?

Gość no właśnie właśnie
Ajron trzyma swoje tajne pliki na pendrivie starannie umieszczonym w odbycie :classic_cool: poradź mi rposzę jak to zrobić żeby zostawał w miejscu przy wizycie w toalecie i nie przeszkadzał w wypróżnianiu? to chyba odpowiednia dieta?

Gość rozalinda 456
on ma tu duzo plikow. mogl skopiowac je wszystkie ze starego dysku i nie pokasowac, bo ich wszystkich nawet nie poprzegladal.

ja swoje tajne pliki backupuję na serwerach ZUSu dlatego musieli wybudować nową siedzibę, żeby zapewnić im nalezyte bezpieczeństwo chu­jku :)

Gość betta26
ja rozumiem rozalinde 456 ponieważ sama ponad miesiąc temu przechodziłam ten sam dylemat i co do "gumih"to ja powiem tylko jedno...tak to racja ,że facet nie musi zdradzać odrazu jak ma filmy z gołymi laskami...ale to niestety jest ta Wasza solidarność jąder;))ja dowiedziałam się przez ten cały sławny portal nasza-klasa,że mój kochany myślami niestety jest przy innej,a nie ze mną;(... propozycje nocy w hotelu padły w tych wiadomościach...spotkania potajemne...i przepraszał,że nie wyszło...czy spóbuja jeszcze raz??a co najlepsze laska tez ma rodzine i dzieci i śmiać mi się chce i wyćććććć,że tacy ludzie istnieja w tym świecie!!!!i brak zrozumienia z drugiej strony...i wypieranie się jak ma się wszystko czarne na białym-to mnie śmieszy!!!!życze CI powodzenia Kochana i oby to nie było to...o czym pisałaś;))))a jeżeli popełniłam błędy w pisaniu...to mam to gdzieś...emocje biorą góre,a nie poprawna pisownia...jeżeli szuka się u kogoś pomocy;)))

Gość rozalinda 456
moglabym przysiac ze to jego tel na jedym z tych nagran. ale to za malo. nie wiem co robic.

Gość rozalinda 456
sa 4 nagrania. na 2 jest sa, a pozostalych 2 jest z nia. na 1 gdzie jest znia ta ten tel w rece - wydaje mi sie je to ten nowy. na 1 gdzie jest sam - z tej samej kamery - widac nowy pliki i jego nowa strone - no ale tam jest sam! zastanawia mnie ten telefon. naprawde moglanym przysiac, ze to ten nowy! jezeli mam racje to znaczy, ze on mnie zdradza...

Gość gdzies tam
poszukaj innych plikow! albo przejrzyj te dokladnie. moze cos znajdziesz.

Gość rozalinda 456
juz to zrobilam. nie chce zyc w zwiazku, w ktorym jestem oszukiwana. bardzo mi na nim zalezy, dlatego musze sie dowiedziec prawdy? ktos ma jakies pomysly?

Gość gdzies tam
nie wiem co ci doradzic. wyobrazam sobie jak sie czujesz. tu by sie informatyk przydal.

Gość hakerr
znajdz stary dysk i poszukaj innych nagran.

Gość gdzies tam
i jak?