Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa2112111212121

ZWIDY CHOROBA PSYCHICZNA CZY WYOBRAZNIA?

Polecane posty

Czesto mam zwidy.. np. że drzwi sie otwieraja potem sie przygladam i okazuje sie , ze nie otwieraja sie , albo ostatnio siedzialam na przystanku i patrzylam w komorke (bylo ciemno) i unioslam lekko glowe i zobaczylam tkj. nogi zblizajace sie .. wystraszylam sie i podnioslam glowe i nic tam nie bylo :| Czesto widze takie rzeczy podobne, ze cos widze, a okazuje sie , ze nic tam nie ma.. czy ja jestem chora psychicznie czy to moja wyobraznia? Dodam , ze mam dopiero 16lat :/

Gość ja jak sie dobrze napije
to tez widze rozne rzeczy

nie postaci nie.. tzn. kiedys jak schodzilam po schodach to odwrocilam sie (nie wiem dlaczego) i zobaczylam taka czarna postac tzn. sylwetke nie czlowieka , odwocilam wzrok i potem juz tej postaci nie bylo. Ale teraz nie widuje raczej zadnych postaci chyba, ze jakby cos przechodzilo , ale tak szybko.. nie wiem jak to opisac . Ktos z was tez ma podobnie? Łatwo powiedziec, zeby sobie nie wkrecac..

zeby sie nie nakrecac *

Gość ja tez tak mam czasami
raczej rzadko,nie martw mnie to ... po prsotu to takie omamy wzrokowe....wiesz jakies swiatlo padnie ci na oczy ,szybko sie odwrocisz i tak jakos wychdozi.