Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przerazaja mnie studia , chyba nigdzie nie ide

Polecane posty

Gość

bede pewnie najbrzydsza i najgłupsza na roku :( :O

przerwa, więcej optymizmu. żebyś Ty wiedziała, jakie głąby są na studiach... Ty dasz radę przecież :D

Gość
ale pnajbardziej przeraz mnie to zę sie niezaklimatuzyje :O :( i zrezugnuje z liceum bym zrezgnowałą na poczatku ale byl przymus :( 😭

Przerwa dasz radę, nie takie ofermy się spotykało na studiach:classic_cool: Większość ma stresa, ja też miałam:o Zwłaszcza, że do wielkiego miasta, 300km od domu i dodatkowo nikogo nie znałam, szłam samiutka jak palec:o Ale się ułożyło:) I u Ciebie też będzie dobrze. Trochę więcej wiary w siebie i we własne siły!!

Gość zdzirka orencz
przerwa, a wybralas juz studia?:D

Gość Przerwa mam to samo
A ide na anglistyke, zawsze bylam dobra z anglika i mam zdolnosci, ale boje sie wlasnie tego, ze tam jest wszystko po angielsku, wszystko:O

Gość
w ogole sie zastanawiam czy sie tam pchac :( czarno to widze :O:Otrafie pewnie na jakis cfaników juz teraz mi niedobrze..:O i nie wiem co robic😭

Przerwa! NIE PĘKAJ! Pokażesz klasę od października:classic_cool: PS. W jakim mieście będziesz studiowała?

Gość
boże mi tak strasznie spada poczucie wartosci przy stresie i ogolnie spadek nastroju ,ze szok...jak głeboka depresja myslac o tym juz zaczynam sie tak czuc...

idź na studia, na pewno poznasz fajnych ludzi. ja mam bardzo fajne koleżanki ze studiów. nie ma się czego bać, pomyśl, że wiele osób jest w podobnej do Ciebie sytuacji i też mają stresa

Gość
ale jak zostane sama , to co wtedy ? :( bo juz mi sie na płacz zbiera :O

Przerwa miedzy pacami 90 -> dziewczyno idź na studia:) otworzy Ci to wiele dobrych możliwości:) na pewno nie będziesz najbrzydsza ani najgłupsza, uwierz, wierzę w Ciebie. Po prostu jesteś trochę zakompleksiona, a z tym trzeba walczyć:) "czymam" kciuki za Ciebie ;]

Gość
dzięki dziewczyny, ale mi sie wydaje że tylko mnie pograżą psychicznie no nie wiem 😭 pewnie zrezgnuje po pierwszym dniu..ale ok zoabczymy...

Gość
odpycha mnie żeby cokolwiek w tym kierunku robic...