Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Ale numer, była tu taka wrozka, zapomniałam jak sie nazywa

Polecane posty

i wywrozyła mi z 2 miesiace temu, ze bede w szpitalu zaniedługo , na nic powaznego. I nie uwierzycie, rzeczywiscie byłam, wczoraj wrociłam, nie moge uwierzyc i tak samo mi dobrze z prawkiem wywrózyła, ze wymuszam pierwszenstwo, i cały czas na tym oblewam, wiec to chyba nie przypadek.:D

Gość
Lula co ze szkoła und praca ? :classic_cool: :>

z praca chujowo, obijałam sie cały czas, a teraz czekam na wyniki poprawki, i szukam powoli szkoły, tylko nie wiem na cos isc bo mam duzo pomysłow i nie wiem co wybrac:D, a ty gdzie idziesz, a własciwie na co?

a Ty tez sie starałas chyba o prace, bo pamietam, ze miałas isc na rozmowe i co?:D

o ale Przerwie się humorek poprawił heh:-D a co do wróżek mój brat był ostatnio u jednej i o dziwo 3/4 z tego mu się sprawdziło :-D Ja bym się bała iść,bałabym się że coś mi złego przepowie😭

ale to mi tutaj na kafe wrozyła, dlatego sie zdziwiłam, ze prawde mi powiedziała

tylko zapomniałam jak sie nazywa:o, bo bym ja jeszcze o cos poprosiła, zeby mi przepowiedziała:classic_cool:

Gość
nic mi sie nie poprawił 😭 wsród normalnych ludzi utrzymuje pozory :classic_cool: byłam na tej rozmowie, ale sie w końcu niezdecydowałam bo ja tak chce ze niechce , w sumie i tak niewiadomo a i pózniej jeszcze też przez chwile robiłam.. ale to była końcówka sezonowej,.. włąsciwie to ja tez nie wiem gdzie ide i czy w ogole

my sie ani do szkoły ani do pracy nienadajemy, wszytskie moje kolezanki pracowały podczas wakacji:O a ja jak zwykle nic nie robiłam:classic_cool:

Gość zielona słodko-kwaśna cebulka
pamiętam ten topic i Twoją wróżbę. też wtedy o coś zapytała:) ale moje jeszcze się nie sprawdziło;) powinnam to mieć gdzieś w ulubionych chyba...

Gość
:) , numer mostu / dworca i smak nalewek omówimy kiedy indziej :O

to wez zobacz, prosze, chciałabym z nia jesczze pogadac, naparwde jestem w szoku, z tym szpitalem, nigdy mi zadna nie wywrozyła tak dokładnie a juz u wielu sobie wrozyłam

ok Przerwa, mysle, ze nawet cos lepszegp mozemy sobie łyknac, jescze jakies oszczednosci mi zostały, a byłas gdzies na wakacjach? Czy cały czas, we Wrocku siedzisz?

jak znajdziesz, daj znać bo ja też tam się przewinęłam:)

hop hoop